Merhaba Technopat Sosyal Ailesi. Her şeyden önce şu an bu yazıyı yazdığım bilgisayarı alırken bilgisayarın bileşenlerine dair hiç bir fikri olmayan "toy" bir kullanıcıydım. "İ7 olum daha ne olsun?!" diyerek aldığım bu bilgisayarın beni hayal kırıklığına uğratmasından bıktım ve yeni bir bilgisayar toplamaktayım. Ortalama 3500 TL civarlarında bir bütçeye sahibim. Artık bileşenleri tanıyorum ama birbiriyle uyum içinde çalışmaları konusunda ufak ayrıntı ve detaylara hakim değilim. Bu konuda sizden destek rica ediyorum. Topladığım sistem şu şekilde ;
Alışverişi bir kaç farklı alternatif siteden, indirim gözeterek gerçekleştirdiğimde bu sistem yaklaşık 3300 TL gibi bir fiyata toplanılabiliyor. Önerilere açığım dostlar, şu an bütçem kısıtlı olduğu için dual kit ram tercihinde bulunamadım ama yaklaşık 2 ay sonra dual kit olarak upgrade edeceğim. Evde Toshiba P300 1TB 7200 Rpm HDD'ye sahibim, oyunlar filmler ve bir çok dosyayı bu HDD de barındıracağım. Öte yandan "şurdan kıs, şunu arttır" tarzı fikirlerinizi bekliyorum. İyi forumlar
Alışverişi bir kaç farklı alternatif siteden, indirim gözeterek gerçekleştirdiğimde bu sistem yaklaşık 3300 TL gibi bir fiyata toplanılabiliyor. Önerilere açığım dostlar, şu an bütçem kısıtlı olduğu için dual kit ram tercihinde bulunamadım ama yaklaşık 2 ay sonra dual kit olarak upgrade edeceğim. Evde Toshiba P300 1TB 7200 Rpm HDD'ye sahibim, oyunlar filmler ve bir çok dosyayı bu HDD de barındıracağım. Öte yandan "şurdan kıs, şunu arttır" tarzı fikirlerinizi bekliyorum. İyi forumlar