3500-4000TL sistem tavsiyesi

Teşekkürler. Bütçemi arttırmaya çalışacağım. Fiyatlar seneye Black Friday de düşse o zamana da belli bir para biriktirsem daha da iyisini alabilirim. Teşekkürler tavsiyeler için.

Game Garaj'da da görmüştüm bunu. Philips diye ilgimi çekmedi niye bilmiyorum. Bu arada 1ms, 4 ms 8 ms çok fark edilir derecede mi? Yani 4 ms alsam "bu neymiş be" der miyim?
Tabii ki de demezsiniz. Saniye olsa neyse fakat milisaniye farkını e-sporcular bile anlayamıyor.
 
Alınmaz. Bu sistem almanızı öneririm;
İleride 16GB RAM yapmanızı öneririm. Oyun için AMD diye bir şey yok. Hangisi daha performanslı ise o seçilir. Sadece Hepsiburada'dan bakmayın. Diğer ucuz sitelerden bakın ekipman alacağınız zaman. Montaj dahil geliyor. Monitör olarak ise bunu öneririm;
hocam merhabalar yeni bir konu açmak istemedim arkadaş tam olarak benimle aynı talepte bulunmuş buradan devam etmek istedim. elinde monitör olan ve sadece kasa almayı düşünen bir abim için araştırma yapıyordum denk geldim. sistem çok harika görünüyor. kendisinin de limiti en fazla 4000 ama oyun oynamayı düşünmüyor. yani tümleşiik ekran kartlı ya da böyle ufak çaplı çok cüzzi bi ekran kartı da olsa kafi. ekran kartı fiyatından kısıp işlemci ram vs arttırabilir miyiz acaba? sadece oğlu için yarın öbür gün ekran kartı eklemesi yapabilir yani anakart işlemci ve ram o düzeyde olursa daha iyi olur. öneriniz ne olur acaba? ssd olarak da ilk etapta 128 bile yeter ama 240 güzel bişi olursa süper olur. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

edit: hocam bir de parçaları farklı yerlerden de alabiliriz problem değil ay sonunu beklemeyi düşünüyoruz indirimleri özellikle. yani 200-300 pahalı olup da indirime girmesi muhtemel parçalar olursa da olur yani bir tık daha iyi olur ve indirime girebilir 4 binlere toplamda alınabilir gibisinden. tekrardan çok teşekkür ederim.
 
@neyalansoyliyim
Yeni bir konu açmanızı tavsiye ederim. Yeni konuda size daha çok yardımcı oluruz. Burada arkadaşın konusu kirletmeyelim. Ne tür uygulamalarla uğraşacaksınız?
 
@neyalansoyliyim
Yeni bir konu açmanızı tavsiye ederim. Yeni konuda size daha çok yardımcı oluruz. Burada arkadaşın konusu kirletmeyelim. Ne tür uygulamalarla uğraşacaksınız?
hocam haklısınız konuyu uzatmamak ve kirletmemek için yeni bir konu açtım .
 
Pollux 3tn'ye baktım. RAM'i 16'ya yükseltip böylece almayı düşünüyorum. Sizce fiyata göre iyi mi? Önerilerinizi de bekliyorum. Bu arada parçalar uyumlu mu emin değilim seçtim bir şeyler vallahi. Bu arada:

- PC oyun için kullanılmayacak, kullanılsa bile en zorlayıcı oyun Valorant olur.
- Gündelik işler (webde dolaşma, video izleme haber okuma) ağırlıklı kullanılacak.
- Kulaklık, klavye falan eklemedim onları sonradan Hepsiburada gibi sitelerden toplamayı düşünüyorum bence daha uygun olur, sizce?
- Bu fiyatlarda oyun için olmayan sisteme AMD mi seçmem gerek işlemci? Fanboy değilim ille de bu olsun demiyorum olabildiğine F/P bir sistem istiyorum.
Unutmadan, GameGaraj montaj hizmeti veriyor mu? Gram anlamam bu işlerden montaj önemli.

Özet: Yukarıda yazan sistem iyi mi? Önerileriniz var mı? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi.

Edit: Monitör hariç 3500-4000 TL. Eklemeyi unutmuşum. Bir de 144Hz çok fark eder mi? 75 ile? Rekabetçi oyun - çok - oynamadığım için 144'e çok para basmaya gerek yok diye düşünüyorum. Tek istediğim büyük ekran o kadar yıl laptop kullandıktan sonra...

Bir bakın derim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı