3500-4200 TL sistem önerisi

semamca_07

Megapat
Arkadaşlar hangi hazır sistemi sorsam şurası değişmeli burası değişmeli deniyor. Bunları hazırlayanlar niye doğru düzgün bir sistem yapamıyor anlamadım. Kaç gündür sistem arıyorum hangisini sorsam mutlaka değişecek bir parçası çıkıyor ben alana kadar tekrar zam gelecek diye korkuyorum 😂 bilgisayardan çok bir beklentim yok normal kullanım ve emülatörde oyun oynamak için kullanacağım FPS takıntım falan da yok FPS ne onu bile bilmiyorum itiraf etmek gerekirse 🤦‍♂️ şu an kullandığım sistemi söylesem gülmekten ölürsünüz, yani hangi sistemi alırsam alayım bana dünyanın en iyi bilgisayarı gibi geleceğinden eminim. Bütçem 3500-4200 arasında sadece kasa için. Eğer aklınıza yatan bir model varsa değişecek parçası olmayan mümkünse link verip beni bu ızdıraptan kurtarırsanız çok sevinirim. İstediğim hazır sistemi yazıyorum aşağıya ama hangi siteye baksam ya kasayı değiştiremiyorum ya ekran kartı yok ya başka bir parça olmuyor. Kendim toplamak gibi bir riske de girmek istemiyorum. O yüzden en sağlıklısı hazır sistem almak.
Ryzen 5 1600 12nm işlemci.
Gigabyte B450 ankart.
Corsair 8 GB 3000 MHz RAM.
MSI Radeon RX 570 ekran kartı.
Kingston 480 GB SSD.
Corsair Carbide 550W kasa.
Güncel

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı