Tam şartsa ben olsam Akko 5108 veya 5098 alıp Wraith Türkçe tuş takımı takardım.Türkçe ve numpad kriteri seçenekleri çok kısıtlıyor, en uygun ürün bu var.
Denemeyi çok istediğim, ama fiyatını gram hak etmediğini düşünüyorum. Güzel ürün fakat 5 de etmez, bana kalırsa 3.5-4 olsa iyi satar.![]()
Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless NX Snow Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless NX Snow Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless NX Snow Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.842,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Numpad şart olması sıkıntı bence kaliteli bir şeyler alın.
![]()
AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Black Gradia RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
M1W V3 VIA serisi, iyi bir arka aydınlatma ile karanlıkta yazmanıza yardımcı olur. Önceden ayarlanmış 15 arka ışık moduna sahiptir.www.gaming.gen.tr
5k ya kadar cikamiyorum malesef.Türkçe ve numpad kriteri seçenekleri çok kısıtlıyor, en uygun ürün bu var.
Denemeyi çok istediğim, ama fiyatını gram hak etmediğini düşünüyorum. Güzel ürün fakat 5 de etmez, bana kalırsa 3.5-4 olsa iyi satar.![]()
Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless NX Snow Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless NX Snow Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless NX Snow Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.842,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.