3500 TL klavye önerisi

Bütçe
1000-35000
Bu klavyeler gerçekten kaliteli mi? Çoğu kişide görüyorum ama markasını hiç duymadım.

Kanka bayağı iyi duruyor.

Bu modelinin ekranının yeri iyi Darmoshark K8 Mekanik Klavye

Whatgeek hala Türkiye'ye satış yapmıyor şu an diye biliyorum AliExpress de çok vergi sokuyor. Vergi ile 3900 bir tık fazla.

Kanka bunun multi medya tekerlekleği yok.

Ben Çin'den birisi aracılığıyla getirtirim bunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
knka baya iyi duruyor

Knka bunun multi medya tekerlekleği yok la
Kanka her şeyin bir sıkıntısı var bu bütçede :D her şey istediğin gibi olmuyor. Ak820 pro alabilirsiniz bu durumda.

Kanka bayağı iyi duruyor.

Kanka bunun multi medya tekerlekleği yok.

Ben Çin'den birisi aracılığıyla getirtirim bunu.
Bana da getirebilir misiniz hocam neyse fiyatı verebilirim :D. Bayağı beğendim klavyeyi.

Kanka her şeyin bir sıkıntısı var bu bütçede :D her şey istediğin gibi olmuyor :D. AK820 Pro alabilirsiniz bu durumda.

Bana da getirebilir misiniz hocam neyse fiyatı verebilirim :D. Bayağı beğendim klavyeyi.

Vallahi bir sorayım, neden olmasın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi bir sorayım, neden olmasın?
Ajazz çok hain bir satıcıymış onu öğrendim. Ne demek bize gönderim yok. Milette 75 80 dolar bize gelince 100 dolar vergi vs toplam zaten 125 dolara geliyor.
1709733199205.png

Hocam Türkiyeye gelse düşünmeden alacağım bir model sesi vs her şeyini beğendim 8000 mah olması da cabası ama vergi vs insanın kursağında kalıyor. Mango olanın switchleri çok iyi siyah olanın da görüntüsü çok iyi.
Ben de siyah olanı almayı düşünüyorum. Aralarında ki switch farkı nedir? Hangisi daha sessiz biliyor musunuz?
Ajazz çok hain bir satıcıymış onu öğrendim. Ne demek bize gönderim yok. Milette 75 80 dolar bize gelince 100 dolar vergi vs toplam zaten 125 dolara geliyor. Eki Görüntüle 2134149
Burası daha yüksek fiyata satıyor.114.35AU $ 44% OFF|Ajazz Ak35I V2 Bluetooth 2.4G kablosuz oyun mekanik klavye 104 anahtar RGB için sıcak deÄiÅtirilebilir kablolu klavye conta bilgisayar masaüstü| | - AliExpress
Bu klavye de malzeme kalitesi iyi değil gibi bir videoda hafif tuşa baskı yapınca içine doğru bükülüyor. Bulamadım o videoyu şimdi bulabilsem link paylaşıcaktım.

Kanka satışı kâr ettirmiyorsa adam haklı satmamak da.
Hocam naptınız?

Ben de siyah olanı almayı düşünüyorum. Aralarında ki switch farkı nedir? Hangisi daha sessiz biliyor musunuz?

Burası daha yüksek fiyata satıyor.114.35AU $ 44% OFF|Ajazz Ak35I V2 Bluetooth 2.4G kablosuz oyun mekanik klavye 104 anahtar RGB için sıcak deÄiÅtirilebilir kablolu klavye conta bilgisayar masaüstü| | - AliExpress
Bu klavye de malzeme kalitesi iyi değil gibi bir videoda hafif tuşa baskı yapınca içine doğru bükülüyor. Bulamadım o videoyu şimdi bulabilsem link paylaşıcaktım.
Türkiye'de klavyeyi satın alan olsa soracağız kalite mi değil mi diye de satın alan yok. Ben pek kalitesinde değilim de klavye efsane gözüküyor. Üstüne kullanılan switchler baya iyi.

knka videoyu bulursan atar mısın

Hocam naptınız?

Türkiye'de klavyeyi satın alan olsa soracağız kalite mi değil mi diye de satın alan yok. Ben pek kalitesinde değilim de klavye efsane gözüküyor. Üstüne kullanılan Switch'ler bayağı iyi.

Bro 4 ay sonra Çin'den bir tanıdığım gelecek eğer o süreye kadar almazsam başka bir klavye, muhtemelen ona gelirken almasını söyleyeceğim

knka videoyu bulursan atar mısın

Bro 4 ay sonra Çin'den bir tanıdığım gelecek eğer o süreye kadar almazsam başka bir klavye, muhtemelen ona gelirken almasını söyleyeceğim
Hocam 4 ay da çok uzun bir bekleyiş sizin için be.

Vallahi bu birkaç hafta içinde karar vereceğim bakalım

Kanka klavyeyi aldım 4 ay gibi bir şey oldu harbiden 😅😂🤣 1 hafta içinde bende olacak herkes için videosunu da çekip Youtube atmayı düşünüyorum bakalım parasına değer mi ek olarak Çin' den arkadaşım getirdi fiyat baya uyguna geldi şuan bakıyorum 3.800 falan ama bana 1.700 gibi bir rakama denk gelecek. Umarım beklediğim gibi çıkar..

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı