3500-4500 TL PC toplama

Damnco99

Centipat
Öncelikle baştan söylemek istiyorum PC'den çok anlamam ve toplu param yok. Bu iş biraz karın ağrısı şimdiden söyleyeyim. Kaçmak isteyen şimdiden kaçsın. Bilgisayarım bozuldu ve beklemek için vaktim yok ve corona dolayısıyla çalışamadığım için gelirim de yok. Aylık 300 lira bursum var. 100 lira daha bulsam yani benim düşüncem bu yönde 12 ay taksitle falan 4000-4800 TL'lik bir PC almak. Çok fazla şey istediğimi biliyorum. Ben de isterim bir anda parayı basıp almak ama şartlar el vermiyor. Bunları açıklamamın nedeni ise para dilenmek için değil parça önermeyin diye yazdım. Çünkü ayrı ayrı parçaları taksitle alamam. Yardım eden varsa şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler. İstemediğiniz bir yorum olacak ama corona yüzünden benim sektörde durdu. 1-1, 5 ay telefonla idare etmeyi deneyin. Hem iş olanağı gelişir hem küçük ihtimalde olsa dolar bir miktar inebilir.

İyi günler. İstemediğiniz bir yorum olacak ama corona yüzünden benim sektörde durdu. 1-1, 5 ay telefonla idare etmeyi deneyin. Hem iş olanağı gelişir hem küçük ihtimalde olsa dolar bir miktar inebilir.
yorumun için teşekkürler ama ucu açık bir olay olduğu için beklemek pek mantıklı değil bence 3 ay sonra daha kötü olmayacağının garantisi yok bulabilirsem eğer değerlendiririm bulamazsam şansıma küserim artık :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı