3500-4600 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

Bütçe
3500 - 4600
Asla. Dandik kasa. Dandik psu. Resmen adamlar dalga geçiyor. Bir sisteminde 150 liralık psu görmüştüm.
Yukarıda attım. Sırf birkaç lira ucuz diye riske atmaya ne gerek var.

Psu zaten her zaman yeterli mantıken. Ama adam ilerde yükseltme yapmak isterse nolcak. Dandik psu boş boş masraf çıkartacak.
Kardeşim adam yükseltme yapmak istese gene aynı segmette bir kart alıcak ve aşağı yukarı aynı güç tüketimine sahip olacak bu sistem için gidipte RTX 2080 Ti takamaz bu sisteme.

Asla. Dandik kasa. Dandik psu. Resmen adamlar dalga geçiyor. Bir sisteminde 150 liralık psu görmüştüm.
Yukarıda attım. Sırf birkaç lira ucuz diye riske atmaya ne gerek var.

Psu zaten her zaman yeterli mantıken. Ama adam ilerde yükseltme yapmak isterse nolcak. Dandik psu boş boş masraf çıkartacak.
Valla tekrar psu almak problem değil benim için psu nun sağlam oldugundan emin olmam kafi benim için 3 yıl sağı solu oynamasın kafi pcnin. Ama arkadaşa da dediğim gibi kasayı ve psu'yu bilmiyorum kaç fan giriyor bu kasaya onu da anlayamadım

GTX 1660 Super o PSU'ya emanet edilmez SSD'de sorunlu üstelik.
PSU bu bütçeye göre yeterli ama SSD konusu biraz sıkıntı çünkü bu serideki SSD'lerin bazılarında kronik sorunlar var ama yeni olanlarında o sorunlar mevcut değil yani biraz şansına bağlı.
Bu kasaya kaç fan takılıyor hava sirkülasyonu nasıl bir fikrin var mı ve psu ile ilgili? Bu kasayı bende görmüştüm kafama bunlar takıldı şahsen
Kasanın hava sirkülasyonu ile ilgili bir fikrim yok ama benim tahminimce bu kasaya 6 adet fan takılabiliyor.

Kasanın PSU'su Aerocool markalı ortalama seviye bir PSU bu sistem için yeterli ve PSU patlaması işine gelince onun pek çok sebebi olabilir sadece markaya ve fiyata göre yorum yapmak cahilliktir.
Genede Corsair gibi markalar konulabilirdi. Bu arada senin mantığınla gidersek herkes Everest kullansın.

Genede Corsair gibi markalar konulabilirdi. Bu arada senin mantığınla gidersek herkes Everest kullansın.
Lütfen bu bütçede Corsair kasa ve PSU'ya sahip bir kasa dizermisiniz çünkü cidden sinirlenmeye başlıyorum insanlar şu gerçeği anlamıyorlar adam bu bilgisayarı aldığında yapmak istediği düzgün bir şekilde oyun oynamak bu yüzde bu bütçedeki bir sisteme orta kalite bir PSU yeterli olur evet bende isterdim Corsair yada FSP marka bir PSU'su ama Türkiye şartlarında öyle bir şey ne yazıkki olmuyor.

AMD Ryzen ™ 5 1600 12nm
Asrock B450M-HDV R4.0
Adata 3000mhz 8GB D10
Galax GeForce GTX1660 Super (1-Click OC)
Adata SU630 480GB
Dark SPIRIT 500W 80+ Bronze 4x12cm

4020 TL nasıl sizce? Bu anakart işlemci overclock için yeterli olur mu?

AMD Ryzen ™ 5 1600 12nm
Asrock B450M-HDV R4.0
Adata 3000mhz 8GB D10
Galax GeForce GTX1660 Super (1-Click OC)
Adata SU630 480GB
Dark SPIRIT 500W 80+ Bronze 4x12cm

4020 TL nasıl sizce? Bu anakart işlemci overclock için yeterli olur mu?
Eğer aşırıya kaçmazsanız yeterli olur ama soğutucu konusundan bir şey diyemiyorum ilerde değiştirmen gerekebilir.

Lütfen bu bütçede Corsair kasa ve PSU'ya sahip bir kasa dizermisiniz çünkü cidden sinirlenmeye başlıyorum insanlar şu gerçeği anlamıyorlar adam bu bilgisayarı aldığında yapmak istediği düzgün bir şekilde oyun oynamak bu yüzde bu bütçedeki bir sisteme orta kalite bir PSU yeterli olur evet bende isterdim Corsair yada FSP marka bir PSU'su ama Türkiye şartlarında öyle bir şey ne yazıkki olmuyor.
high power 500w 80+ psu
ryzen 5 2600 değişikliklerini yaptım p1 killerde bence yeterli olur bu değişiklikler ne dersiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı