3500-5000 TL bütçe ile alınabilecek monitör tavsiyesi

Amazon'da 3900 civarına buldum. G24F modeli. Ama listede G24F-2 modeli var, arasındaki farkları bilen var mı? Yorumlarda 120 Hz üstünde uğultu sesi duyduğunu söyleyen birisi var. Acaba hoparlöründen Hz'den bağımsız olarak mı geliyordur kafam yine karıştı. :)

G24F modeli kronik sorunludur, - 2 modeli OC ile 180Hz oluyor ve SS IPS paneli var.
 
Peki konudan bağımsız bugünün 15-20 bin Türk lirasıyla sistem toplamaya kalksam 2K'da oyun oynayabileceğim bir sistem toplayabilir miyim yoksa bütçeyi yükseltmem mi gerekir?
 
Arkadaşlar merhaba, gönlüm Dell veya Gigabyte'dan almak yanaydı. Ama maalesef sadece Itopya'da satışı var, oranında iade süreçlerinde sıkıntı çıkaracağını düşündüğüm için döndüm dolaştım MSI Mag245R2'e geldim. Ama son olarak aklıma bir nokta takıldı, mevcut monitörümde renklerin aydınlık kısmında beyaza yakın soluk göstermesinden şikayetçi olduğum için dengelemek adına aydınlığı kısıyorum/kontrastı arttırıyorum. Bu seferde karanlıktan şikayetçi oluyorum, acaba benim panelim ne diye internetten araştırdığımda(Acer Al1916W kullanıyorum) LCD IPS olarak gördüm. Alacak olduğum yeni IPS monitördede böyle bir şey yaşayacakmıyım? Yani demek istediğim renklerin güzel görünmesinden kasıt beyaza yakın soluk göstermesimidir? Duruma göre VA panel tercih edeceğim.
 

Geri
Yukarı