3500 liralık bütçeye oyun bilgisayarı

@46635 Dolar kurunun yüksekliğinden dolayı her şeyin fiyatı yüksek. Fakat Eksen Bilgisayarda sabit 2.31 kur var. Oradan alabilirsin sistemi , istediğin parçalar daha uyguna gelir. Sistemi onlar topluyor ve 12 saat stres test yapıyorlar. Ama illa Vatan Bilgisayar'dan alacağım diyorsanız bu fiyata daha iyisi çok zor.

Haftasonu anneler günü sebebiyle Vatan'da indirim olabilir.
 
Bu fiyatlar dolara bağlı olduğuna göre ne zaman düşeceği belli değil değil mi?

Doların ne zaman düşeceği hiç belli olmuyor. Geçen yazdan beri durmadan artıyor.

Kasa konusunda da Z3 Plus resimde gözüktüğünden daha güzel bir kasa. İçine led ve ışıklı fanlar takarsan daha güzel gözükebilir. Alternatif olarak sadece Spec serisi var. Almadan önce bir mağazaya uğra kasalara göz at derim. Sistemdeki diğer parçalar hakkında şüphen yok sanırım.
 
@Morvain Çarpan kilidi kapalı olduğu halde sıvı soğutma olan bilgisayardan neden bahsedilsin ki. En iyi bilgisayar , toplama bilgisayardır.

@46635 Olur mu öyle şey. Kutulama iyi yapıldığı takdirde neden bir zarar gelsin ki.

İnsanlar internetten hazır PC alıyorlar birşey olmuyor. Toplanmış bilgisayar alınca mı olacak.
 
Technopatın kendi videolarında bile ekran kartı çıkarılmalı diyordu. Ayrıca bios ayarlarını beceremeyebilirim, o zaman sıkıntı başlar. Benim vatana gitmemim tek nedeni kurulum ve ayarlar :( Yoksa vatana bende meraklı değilim.
 
Anneler günü nedeniyle bir i5 indirimi beklemekten başka çaremiz yok o zaman.
@M.Hakan Tek şüphem 3.2ghz yerine 3.5 aldığım zaman verdiğim farka değecek mi?

İşlemcini bütçen el verdiğince iyi tutmak önemlidir. PC'yi uzun yıllar kullandıktan sonra işlemcinin değerini anlarsın. Ayrıca i5 4690K OC yapılabilir bir işlemci. Daha fazla performans istersen, istediğin zaman OC yapabilirsin. K serisi olmayan işlemcilerde bu mümkün değil. Yani vereceğin farka değecektir.
 
@46635 Basit birkaç şey yüzünden yüzlerce TL fark ödemeye değer mi? Her şeyin rehberi Technopat'ta mevcut. Takıldığınız bir şey olursa biz buradayız. Biostan yapacağınız çok fazla bir iş yok zaten. Windows kurulumuda usb 3.0 üzerinden 20dk.

Bir dakika. Hemen topluyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı