3500 liralık bütçeye oyun bilgisayarı

Emektar laptopumun hurdalar cehennemi boylaması üzerine sadece elimdeki i-pad kaldı araştırma için. Ama bu mesajınız bana güven verdi umarım ilerde bios ayarlarını beraber yaparız.
@siberatör Hocam unutmadınız değil mi?
 
Son düzenleme:
İşim çıktı kusura bakmayın ama topladım sizin için. Üstteki Sinerji, alttaki Eksen Bilgisayar. Eksen'de Z3Plus bulunmadığı için biraz daha pahallı bir kasa tercih ettim.

sinerji.png
eksen.png
 
Msi 970'i Nvidia versiyon değilde standart alırsak aradaki fiyat farkına anakartı daha iyi bir model alabilir miyiz? Daha klavye ve fan alıcağımız için fiyat yine 3.800 olucak zaten
 
sinerjig5.png
mg5.png
MSİ Z97 GAMİNG 5'de ekleyebiliriz. Hem faz değeri daha iyi Overclock için , hemde SLI desteği var.

Üstteki Sinerji ,
Alttaki Eksen.
 
Son düzenleme:
Sıkılmadınız mı artık her sisteme z3 plus+ Zalman 600W guç kaynağı koymaktan? Her sistemde aynı kasa ve aynı PSU.

Buyrun birde sizin önerinizi görelim.


Üzgünüm bu saatte sizi yoruyorum ama Benim bahsettiğim Eksende normal gtx970 alıp aradaki farkla anakartı yükseltmekti.

Demek istediğiniz GTX 970'i Eksen Bilgisayar'dan alıp , geri kalanlarıda Vatan Bilgisayar'dan alıp aradaki farklada daha iyi bir anakart almak mı?
 
Hayıır, Eksende önerdiğiniz sistemdeki gtx970 Nvidia yerine normal gtx970 almak. Farkediyorsunuzdur Eksende önerdiğiniz ekran kartı özel sürüm benim istediğim onu normal sürüme düşürmek.
 
Buyrun birde sizin önerinizi görelim.
Benim 'Şuna daha çok bütçe ayırayım şunu sonra alırım' gibi bir şansım yok. Dedikleriniz en doğrusu fakat bu parayı bir kere toparladım ve bir daha toparlayamam. Lütfen isteklerim doğrultusunda Donanım tavsiyesinde bulunun.
Hatta kasamı kendim seçeyimde bütçe iyice belli olsun
CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar
Arkadaş ilk sayfada bu kasayı istediğini söylemiş ona göre bir sistem yapsanız daha iyi olur. Onu demek istedim. 2000 TL lik sisteme de bu kasa-PSU tavsiye ediliyor. 4000 TL lik sisteme de bu kasa öneriliyor. Her sisteme ezbere koymak yerine mesajları okuyup ona göre sistem yapmak daha iyi olur.
 
GTX 970 olarak GALAX ve MSİ var Eksen Bilgisayarda. MSİ'nin de tek bu sürümü var. Buyrun MSİ yerine GALAX koydum.
gtx970.png


@muhlis Yıldız Evet mesajların hepsini okumak gerekiyor. Farkettiyseniz @46635 benden Hakan beyin topladığı sistemi Eksen üzerinden toplamamı istemiş. Bende aynısını Sinerji ve Eksen üzerinden topladım. Ve yine farkettiyseniz Hakan beyin sisteminde Zalman Z3 Plus var.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı