3500 liraya pc toplama

enesreha

Hectopat
Katılım
29 Mayıs 2014
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
3500 lira civarı bütçe ile böyle bir kasa kurdum. Bu parçalar haricinde 1TB WD caviar green depolama için hdd de var. İşlemciyi de i7 olarak çekmedim çünkü broadwell çıktığında işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorum. Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün yorumlarını bilhassa merak ediyorum. Cevaplarlarsa sevinirim.

pc toplama.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Overclock yapacak mısınız? Eğer yapacaksanız işlemcinizi i5 4670K yapmanız lazım. Eğer yapmayacaksanız anakartınızı H87 veya H97 serisinden seçebilirsiniz. Öncelikle bunu düzeltmemiz lazım.
 
Bu işlemci ile yapmayı düşünmüyorum ama. Broadwell çıtığında alacağım işlemci ile yapmayı düşündüğüm için z97 anakart seçtim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemciye overclock yapamayacağımı zaten biliyorum. Broadwell çıktığında işlemciyi değiştirmeyi planlıyorum. O işlemciyi overclocka uygun almayı düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Broadwell çıkınca hemen mi işlemciyi değiştireceksiniz? Eğer hayırsa 4670k alın uzun süre sizi götürsün. Yetmediğinde broadwell işlemci alırsınız. Hem 4670K overclock ile sizi 4690dan daha uzun süre götürür.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı