3500 TL 2K monitör önerisi

Oyun için kullanılmayacak, günlük kullanım için dizi ve film izleme 27-32 inç arası 2K dahili hoparlör olursa iyi olur. (bütçe 3000-3500)

165 Hz 2K hoparlörlü hem de ve monitör boyutu 27 inçtir.

Son düzenleme:
Zamanında 2400₺'ye Monster A32 almıştım Kasım 2021'de. Ama şu an 4000₺ üstünde fiyatı. Memnunum bir sorun yaşatmadı bana. Kendi tecrübeme dayanarak önerebilirim.

165 Hz 2K hoparlörlü hem de ve monitör boyutu 27 inçtir.
Attığınız linkte stok yok hocam bu arada fiyat da eski fiyattır o yüzden

Zamanında 2400₺'ye Monster A32 almıştım Kasım 2021'de. Ama şu an 4000₺ üstünde fiyatı. Memnunum bir sorun yaşatmadı bana. Kendi tecrübeme dayanarak önerebilirim.

Pardon hocamm

Ürün fiyatını korumuş valla helal olsun şaşırdım 😂

Tşk ederim Trendyol, Amazon hangisinden almamı tavsiye edersin. Bide bu monitör nasıldır. https://www.hepsiburada.com/viewson...magaza=GTI+Bilişim&url_src=and-product-detail

Kanka bu arada attığın linkteki monitör dediğim monitör değil.Sana attığım monitör bu

Kanka bu arada attığın linkteki monitör dediğim monitör değil.Sana attığım monitör bu
Evet biliyorum bu IPS olanı var bide alanlar bazıları ölü pix çıktı yazmış sence bu nasıl alınır mı. Sizin önerdiniz ve bu iki monitör arasındayım.

Bide bu var 75hrz oyun oynamicam için yeterli olurmu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı