TWISTED MINDS 23.6 sizce iyimiKonu açmanı öneririm. Beni etiketlersen yardıma gelirim, daha çok kişiye ulaşır.
TWISTED MINDS 23.6 sizce iyimiKonu açmanı öneririm. Beni etiketlersen yardıma gelirim, daha çok kişiye ulaşır.
İyi değil. Fiyatına hak etmez.TWISTED MINDS 23.6 sizce iyimi
çok teşekkür ederim bütçemi biraz arttırdım ve senin önerdiğin monitörü akşam iştiyeceğimAsus bir tık fazla pahalı, haketmiyor.Benim önerim bu, hocalarımın belki daha iyi önerileri vardır.![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
çok teşekkür ederim bütçemi biraz arttırdım ve senin önerdiğin monitörü akşam iştiyeceğim
iki monitörde ıps panelVA panel alınmaz bu.
İki monitörde IPS panel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.