3500 TL Android telefon önerisi

Bütçeyi 4500TL'ye çıkar bunu al. Kamerası fiyatına göre iyi. Kamera çekim esnasında kötü gözüküyor ama fotoğrafı işledikten sonra bir tık güzelleşiyor. Bahsettiğiniz uygulamaları rahat açar. Şarjı iyi gider. Reeder, General Mobile gibi telefonları alırsan 1 ay geçmeden yeni telefon almak zorunda kalırsın paran çöpe gider.

Annemin telefonunun ekranı kırıldı ve ona ucuz yollu bir telefon alacağım. 3-4K arası 128 GB 4 GB RAM 20 megapixel olarak şunu buldum mesela, Reeder S19 Max Pro.
Siz ne dersiniz? YouTube'a bakar WhatsApp'a girer falan anca, oyun falan yok tabii ki, Facebook vb. de pek yok.
Reeder almayın telefon acayip kötü galerisi bile yok siz düşünün. Poco C40 veya 2. El Tcl 20 Se öneririm bu bütçeye.

Annemin telefonunun ekranı kırıldı ve ona ucuz yollu bir telefon alacağım. 3-4K arası 128 GB 4 GB RAM 20 megapixel olarak şunu buldum mesela, Reeder S19 Max Pro.
Siz ne dersiniz? YouTube'a bakar WhatsApp'a girer falan anca, oyun falan yok tabii ki, Facebook vb. de pek yok.

İthalatçı garantili isterseniz bu telefon var. Gayet güzel telefon (kamera, ses, ekran ve performans) anneniz için idealdir. Android sürümü yeterli. Ben kullanıyorum sorulanlarınız varsa sorabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı