2.ye bakamadım şuan da yüklenmiyor sayfa. Hiç duymadığım bir marka ses - soğutma konusunda nasıldır acaba ?
2.ye bakamadım şuan da yüklenmiyor sayfa. Hiç duymadığım bir marka ses - soğutma konusunda nasıldır acaba ?
İsminden google da aratabilirsiniz. Benim kendi kullanmışlığım yok ama okuduğum yorumlardan yola çıkarak öneriyorum. Deep Cool aslında duyulmış bilindik iyi bir markadır, ama size denk gelmedi sanırım.2.ye bakamadım şuan da yüklenmiyor sayfa. Hiç duymadığım bir marka ses - soğutma konusunda nasıldır acaba ?
Bilemiyorum. Açıkcası pek az duyulan markalara bir anda güvenemiyorum. Çok para veriyoruz sonuçta. Bir türk sitesinde yapılmış bir testi okudum. i6700k ile. OC performansı kötü gibi geldi. Stok halinde gayet güzel soğutuyor gibi duruyor ama.İsminden google da aratabilirsiniz. Benim kendi kullanmışlığım yok ama okuduğum yorumlardan yola çıkarak öneriyorum. Deep Cool aslında duyulmış bilindik iyi bir markadır, ama size denk gelmedi sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.