3500 TL civarı hazır sistem

3899 olursa eğer. PC hocası GG2 öneririm Gaming gen ben kullanıyorum PUBG 150 FPS falan.

Valorant oynamıyorum fakat karşılaştırma açısından gerekli oynuyor musunuz? Oynuyorsanız da yüksek ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz?

Valorant oynamıyorum fakat karşılaştırma açısından gerekli oynuyor musunuz? Oynuyorsanız da yüksek ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz?

Yüksek ayarlarda 150 200 arası alıyorum. 8 GB RAM ile 16 ile denemedim. Alınca onu da yazarım.

3899 olursa eğer. PC HOCASI GG2 Öneririm Gaming Gen Ben kullanıyorum PUBG 150 FPS falan.

Hesabıma bakabilirsin ben bundan önce GG2 sistem nasıl yazdım SSD kronik sorunlu dedi bir kişi peki sorunlumu sorun çıkarır mı?
3899 olursa eğer. PC HOCASI GG2 Öneririm Gaming Gen Ben kullanıyorum PUBG 150 FPS falan.

Yani bence de iyiye benziyor alınır mı?
Yüksek ayarlarda 150 200 arası alıyorum. 8 GB RAM ile 16 ile denemedim. Alınca onu da yazarım.

GB 1 le 2'nin ne farkı var

Teşekkür ederim.

Hesabıma bakabilirsin ben bundan önce GG2 sistem nasıl yazdım SSD kronik sorunlu dedi bir kişi peki sorunlumu sorun çıkarır mı?

Yani bence de iyiye benziyor alınır mı?

GB 1 le 2'nin ne farkı var.

Böyle dediklerine bakma şu an da F/P çoğu SSD kronik sorunlu ve sadece ufak problemler yaşatır. 2 yıl güvencesi ile güvenilebilir bir firma var.
8gb ile 16 gb arasında oynayacağın oyuna göre güvence oluşturursun. Hele şu zamanda 16gb a geçilmeli. Paran yoksa yükseltmenin çok ta bir önemi yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı