3500 TL CS:GO için sistem tavsiyesi

Makaleler
3
Selamlar. Bir bilgisayar toplayacağım, fiyatlara bakarak şöyle parçalar kararlaştırdım, siz ne dersiniz bu parçalara? Ekleyip çıkarmam gereken değiştirmem gereken herhangi bir parça var mıdır? Teşekkürler şimdiden. (BÜTÇEM 3500TL)

Parçalar:
Gibabyte H310M S2V 2666Mhz
i3 8100 3.60Ghz
Sapphire RX 570 PULSE 4GB
Corsair 8GB Vengeance Kırmızı 2400Mhz CL16
Crucial 240gb SSD (540MB Okuma) (500MB Yazma)
Thermaltake Litepower 550W PSU
(Kasayı henüz belirlemedim.)
Parçalar bu şekilde kasa içinde olmadan VATAN'dan hesaplanır ise 3200TL tutuyor.
300 lira civarı da bir kasa önerirseniz mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'da böyle bir sistem topladım bakabilirsiniz.

404314

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'da böyle bir sistem topladım bakabilirsiniz.

Link1 Link2
Merhabalar, öncelikle teşekkürler. Bende itopyadan toplamayı düşünüyodum sonrasında vazgeçtim.
Sıfır elden alacağım VATAN gibi mağazalardan toptancılardan çünkü itopyadan satın alsam ürünüm sorunlu gelse uğraş dur ;( Geri gönder vb. Ama diyorsanızki sıkıntı olmaz ordan alayim? Birde kurduğunuz sistemde SSD veya HDD yok.
Merhabalar, öncelikle teşekkürler. İnternet sitesinden almayı düşünüyordum sonrasında vazgeçtim.
Sıfır elden alacağım VATAN gibi mağazalardan toptancılardan çünkü internetten satın alsam ürünüm sorunlu gelse uğraş dur ;( Geri gönder vb.
VATAN'da i3 8100 870 lira iken 9100F 900 TL.
9100F i tercih edecek olur isem CSGO gibi oyunlarda FPS artışı yaşar mıyım?

Son düzenleme:
Merhabalar, öncelikle teşekkürler. Bende itopyadan toplamayı düşünüyodum sonrasında vazgeçtim.
Sıfır elden alacağım VATAN gibi mağazalardan toptancılardan çünkü itopyadan satın alsam ürünüm sorunlu gelse uğraş dur ;( Geri gönder vb. Ama diyorsanızki sıkıntı olmaz ordan alayim? Birde kurduğunuz sistemde SSD veya HDD yok.

Merhabalar, öncelikle teşekkürler. İnternet sitesinden almayı düşünüyordum sonrasında vazgeçtim.
Sıfır elden alacağım VATAN gibi mağazalardan toptancılardan çünkü internetten satın alsam ürünüm sorunlu gelse uğraş dur ;( Geri gönder vb.
Tabii ki de, yeni nesil daha yüksek performans verir.

Kesinlikle 9100F almalısın hocam. 9100F %11 daha güçlü CS GO'da FPS artışı olur mutlaka.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı