CS:GO için 3500- 4000 TL arası sistem tavsiyesi

mehmet develi

Hectopat
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Meslek
POLİS
Arkadaşlar Monster laptop kullanıyorum. Şu anda CS:GO için bana yetersiz geliyor. 5000 TL bütçe ayırdım. Donanım olarak her şeyim tam ve laptoptan sökebileceğim 120GB SSD var. BenQ 144 Hz monitör hariç 1250 TL ona sayarsak, geriye kalan 3750 TL'ye nasıl bir kasa toplamalıyım? CS:GO FPS oyunu olduğu için işlemciye mi yatırım yapmalıyım yoksa ekran kartına mı? Topladığınız sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO işlemci yiyen bir oyun. Profesyonel olarak oyun oynamıyorsanız 144Hz kullanmanıza gerek yok. CS:GO dan başka oyunlarda oynamayı düşünüyorsanız imazamdaki kendi sistemim gibi bir sistem önerebilirim.

CS:GO işlemci yiyen bir oyun. Profesyonel olarak oyun oynamıyorsanız 144Hz kullanmanıza gerek yok. CS:GO dan başka oyunlarda oynamayı düşünüyorsanız imazamdaki kendi sistemim gibi bir sistem önerebilirim.
Her türlü fikir alışverişine açığım. Profesyonel olarak oynamıyorum ancak Cs de hızın önemi büyük ve su anda oynadığım başka bir oyun yok olursa diğer oyunları ultra değilde normal seviyelerde oynayabilirim. O yüzden 144 Hz bir monitöre bütçe ayırdım.

Orta bir bilgisayarda diğer oyunlarda 144 fps almadıktan sonra 144Hz'nin bir anlamı kalmayacak o yüzden soruyorum. Ben 60-75Hz monitörler kullanarak Supremeye kadar çıktım. Açıkcası hızın çok önemi olduğunu söyleyemem sadece FPS drobu yaşamamalısın ve pingin çıkmamalı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı