3500 TL CS:GO Turnuvaları İçin Sistem Toplama Önerisi

İşte ne gerek var direk 2133MHZ koysaydın ve 3500 TL diyor adam yani GTX 950 biraz saçma olmuş. Benim önerdiğim PC sanki online oyunlarda FPS dropları oluyor.

Her bileşenin teknolojisini çalışma şeklini, ne amaçla üretildiğini, hangi teknik detayın ne işe yaradığını ve hangi durumda hangi özelliğin nasıl tepki verdiğini. Ortalama günde 6 saat ve 8 yıldır araştıran biri olarak TURNUVA için 3.500 liraya en uygun bilgisayarı topladım.

2133MHz CL12 olan bellek bulamadım, o yüzden 2400MHz bi önemi yok. Anakarta takınca 2133MHz de otomatik olarak çalışacak.

Kardeşim, boş muhalefet oluyorsun. Sana sabit disk verileri nasıl depoluyor, nasıl düzenliyor, birler ve sıfırlar nasıl resimleri oluşturuyor diye sorsam ne cevap verebileceksin? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim adam turnuva yapacağım diyor, ben buna uygun sistem topladım. Her neyse kendi bilir.

Ben ego tatmin etmiyorum, demek ki bir bildiğim var o yüzden orada 950 var, o yüzden orada o bellek var demi. Yoksa oyun bilgisayarı deseydi o fiyata çok farklı bir bilgisayar toplardım. Amaca yönelik istedi, amaca yönelik topladım, boşuna muhalefet oluyorsun.

Kardeşim adam turnuva yapacağım diyor, ben buna uygun sistem topladım. Her neyse kendi bilir.

Ben ego tatmin etmiyorum, demek ki bir bildiğim var o yüzden orada 950 var, o yüzden orada o bellek var demi. Yoksa oyun bilgisayarı deseydi o fiyata çok farklı bir bilgisayar toplardım. Amaca yönelik istedi, amaca yönelik topladım, boşuna muhalefet oluyorsun.
Boş muhalefet olmak istemem ama sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra birsürü ünlü CS oyuncusunun twitch kanallarından sistemlerine baktım hiçbiri 950 kullanmıyor kullanan varsa elbet birine denk gelirdim. Genel olarak orta seviye ekran kartları ve güçlü işlemciler kullanıyorlar güçlü işlemci kullanma sebepleri ise büyük ihtimalle yayıncılıkla alakalı. Yada bu verdiğiniz bilgiler çok gizli bilgiler hepsi çaktırmadan 950 kullanıyor kimse bilmesin istiyorlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı