3500 TL CS:GO Turnuvaları İçin Sistem Toplama Önerisi

Boş muhalefet olmak istemem ama sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra birsürü ünlü CS oyuncusunun twitch kanallarından sistemlerine baktım hiçbiri 950 kullanmıyor kullanan varsa elbet birine denk gelirdim. Genel olarak orta seviye ekran kartları ve güçlü işlemciler kullanıyorlar güçlü işlemci kullanma sebepleri ise büyük ihtimalle yayıncılıkla alakalı. Yada bu verdiğiniz bilgiler çok gizli bilgiler hepsi çaktırmadan 950 kullanıyor kimse bilmesin istiyorlar.
Gönül ister ki 960 koyalım, farkındaysan 3500 limiti var.

upload_2016-4-20_20-51-42.png
Bu sistem işini görecektir.

Arkadaş turnuva sistemi istiyor. CS:GO gibi bir oyunda ses kasmak çok önemli özellikle turnuva oyuncuları için. GCN arkadaşımızın topladığı sistem ile kusursuz bir turnuva deneyimi yaşayabilirsiniz. Ya anakartınızda gerçekten kaliteli bir ses yongası olacak, ya da harici bir ses kartı alacaksınız ki GCN arkadaşımızın ses kartı gerçekten çok iyi bir ses kartı. Anakartın kendi dahili ses yongasından çok daha iyi bir performans sunacaktır. Ayrıca size tavsiyem mekanik klavyelerin sesi sizi etkileyebilir, sonuçta siz ses kasarken ve aynı zamanda yürürken tak tak tak diye ses gelmesi pek hoş olmayacaktır diye düşünüyorum. Fakat mekanik hissiyatını seviyorsanız, ses çıkarmayan mekanik hisli klavyeler de mevcut.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı