Fulleg0
Decapat
Daha fazla
Harbiden kardeşim dalga niye geçiyorsun ki anlamadım ben benim bütçem bu kadar
Balkonu mutfağa ekleyelim mi ? 3500 TL bandında iken cs go da hele yayın açıkken FPS değerlerini almanız çok zor bütçeyi toparlayıp arttırmanız öneririm ki yayın için iyi bir mikrofon internet vs. Kesinlikle gerekli.
Dostum düşük ayarlarda oynuyorum zaten her şey lowda rx 570 li sisteme bakıcam@Leonmacion Ceza yememek için mesajını alıntılamadım, yukarıda önerilen RX 570'li sistem düşük ayarlarda 300 - 400 FPS arası değerleri görüyor. CS:GO oynayacak birinin de yüksek ayarlarda oynaması saçma olur zaten. Yayın işini bilemem tabii ki ama düzgün ayarlanırsa rahatlıkla yayın da yapılabilir.
Dediğin gibi biraz youtubedan işlemci testine baktım cs go yüksek ayarla canlı yayında gayet yüksek fps veriyor yayın dışıda dediğin gibi 300-400 fps arası@Leonmacion Ceza yememek için mesajını alıntılamadım, yukarıda önerilen RX 570'li sistem düşük ayarlarda 300 - 400 FPS arası değerleri görüyor. CS:GO oynayacak birinin de yüksek ayarlarda oynaması saçma olur zaten. Yayın işini bilemem tabii ki ama düzgün ayarlanırsa rahatlıkla yayın da yapılabilir.
Son düzenleme: