3500 TL CS:GO ve Twitch için PC toplama önerisi

Harbiden kardeşim dalga niye geçiyorsun ki anlamadım ben benim bütçem bu kadar
Balkonu mutfağa ekleyelim mi ? 3500 TL bandında iken cs go da hele yayın açıkken FPS değerlerini almanız çok zor bütçeyi toparlayıp arttırmanız öneririm ki yayın için iyi bir mikrofon internet vs. Kesinlikle gerekli.
@Leonmacion Ceza yememek için mesajını alıntılamadım, yukarıda önerilen RX 570'li sistem düşük ayarlarda 300 - 400 FPS arası değerleri görüyor. CS:GO oynayacak birinin de yüksek ayarlarda oynaması saçma olur zaten. Yayın işini bilemem tabii ki ama düzgün ayarlanırsa rahatlıkla yayın da yapılabilir.
Dostum düşük ayarlarda oynuyorum zaten her şey lowda rx 570 li sisteme bakıcam
@Leonmacion Ceza yememek için mesajını alıntılamadım, yukarıda önerilen RX 570'li sistem düşük ayarlarda 300 - 400 FPS arası değerleri görüyor. CS:GO oynayacak birinin de yüksek ayarlarda oynaması saçma olur zaten. Yayın işini bilemem tabii ki ama düzgün ayarlanırsa rahatlıkla yayın da yapılabilir.
Dediğin gibi biraz youtubedan işlemci testine baktım cs go yüksek ayarla canlı yayında gayet yüksek fps veriyor yayın dışıda dediğin gibi 300-400 fps arası

Son düzenleme:
Donanım Arşivi G2 sistemini almanı öneririm ama bu sistemde monitör yok yani monitörün yoksa bir monitörde alman gerekecek. Sistem CS:GO da düşük ayarlarda 250 FPS rahatlıkla yayın yapar. Bide kasa görüntüsüne de önem veriyorsan ışıklı falan güzel kasa :D Sistemde 480 GB ssd bile var. Ram 3000 mhz, işlemcisi R5 2600, ekran kartı da 1050 ti civarında bir kart. Bu fiyata tam bir fiyat performans canavarı. Linki: DA-G2

Donanım Arşivi G2 sistemini almanı öneririm ama bu sistemde monitör yok yani monitörün yoksa bir monitörde alman gerekecek. Sistem CS:GO da düşük ayarlarda 250 FPS rahatlıkla yayın yapar. Bide kasa görüntüsüne de önem veriyorsan ışıklı falan güzel kasa :D Sistemde 480 GB ssd bile var. Ram 3000 mhz, işlemcisi R5 2600, ekran kartı da 1050 ti civarında bir kart. Bu fiyata tam bir fiyat performans canavarı. Linki: DA-G2
Monitör var çok şükür 😁 facecam bide mikrofonlu kulaklık aldık mı tamamdır. Bana facecam ve mikrofonlu kulaklık önerir misin ? F/p açısından iyi olan

Trust 22052 GXT 350 Aydınlatmalı Mikrofonlu 7.1 Surround Fiyatı Kulaklık olarak bunu alabilirsin. 7.1 kulaklık için fiyatı da oldukça uygun.
Kamera olarak Logitech C270 Webcam 960-001063 V-U0018 Fiyatı - Taksit Seçenekleri
bu ikisinden birini alabilirsin.
hem webcam hemde kulaklıkta mikrofon var. Hangisi sesi daha iyi veriyorsa o mikrofonu kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Kulaklık olarak Game Power Tinker v2 yi önerebilirim, bu fiyata 7.1, titreşim artı yazılım desteği gayet iyi fakat daha düşük fiyatlı bir şey istiyorsan söyle yine yardımcı olurum. Kamera konusunda HD kalite mi istiyorsun yoksa 480p yeterli mi eğer öyleyse 7 yıldır kullandığım Logitech C170 i öneririm eğer HD istiyorsan söyle başka da önerebilirim. ;) Yurtdışından (amazon,banggood,gearbest vb.) alabilme ihtimalin var mı çünkü yurt dışında daha ucuz oluyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı