3500 TL GTX 1060 6GB Sistem Toplama

Archiel

Megapat
Daha fazla  
Ryzen 5 1400 ve GTX 1060 olmasını istiyorum. HDD ve SSD'ye gerek yok elimde var. RAM 8 GB olucak ve Ekran kartı modeli;

EVGA, Zotac, Galax gibi 2. sınıf markalar olmasın. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki Evga hakkında yanlış düşünceye sahibim fakat, Zotac ve Galax konusunda hâla 2. Sınıf olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki Evga hakkında yanlış düşünceye sahibim fakat, Zotac ve Galax konusunda hâla 2. Sınıf olduğunu düşünüyorum.
Zotac, ABD'de Evga ile yarışan bir firmadır, 2.sınıf değildir.
Galax ise Türkiye piyasasına diğer firmalar kadar erken girmediği için bu durumda ama iyi firmadır.
Ekran kartı tercihlerinde marka gözetmeksizin cebinize en uygun olan bir markanın ürününü almanız daha doğru olur.
Ya da şöyle diyeyim; Asus marka istiyorsunuz ücreti 1500 ₺ civarında ise Msi veya Evga marka ürün 1450 ₺ ise alın. Ama aralarında 300-400 ₺ fiyat farkı var ise fiyatı daha uygun olanı almanız sizin için daha doğru olur.
Ancak ısrar etmek yok, bazı arkadaşlarımız bir markayı çok sevdiğinden ve ona güvendiğinden aradaki farkı göz ardı ederek ürünü edinmek isteyebilir. :) Tek sözümüz bahsettiğiniz markaların 2. sınıf olmadığıdır.

Dediğiniz markaların hiçbiri 2. sınıf marka değildir. Türkiye'de pek bilinmeselerde yurt dışında gayet bilinen markalar. Ejderha logosuna fazladan 300 lira vermek istiyorsanız alabilirsiniz. Sizin tercihiniz ne olsa.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı