Türkçe yama kurmak güvenli midir?

zarexan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Far Cry 6 ve Far Cry Primal YouTube'dan bulduğum yama dosyalarını VirusTotal'de tarattığım zaman webroot ve bkav Pro hatalarını alıyorum. İlk defa PC topladım, virüs bulaşmasından korkuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'dan bulman güvenilir olmaz. Çoğu kişinin kullanıp yorum yaptığı forumlardan, burası da olur, veya bilinen internet sitelerinden indir.

Bkav her şeye uyarı veriyor. Onu umursamayın. Ama YouTube'dan video ile kurmayın Türkçe yamaları. Forumlardan sorup soruşturup kurun. Arkadaşın dediği gibi de her gördüğünüz yamayı kurmayın.

Bkav her şeye uyarı veriyor. Onu umursamayın. Ama YouTube'dan video ile kurmayın Türkçe yamaları. Forumlardan sorup soruşturup kurun. Arkadaşın dediği gibi de her gördüğünüz yamayı kurmayın.

Sinnerclown sitesine baktım fakat yama kaldırılmış linke tıkladım bulamadım bir de her seferinde sürüm değişiyormuş yama tekrar mı kurulması lazım ve son olarak yotubede ki dosyalar false positive uyarısı veriyorsa bilgisayara virüs bulaşmaz işe yaramazsa silerim öyle olmaz mı internette adamakıllı bulamadım.

Sinnerclown sitesine baktım fakat yama kaldırılmış linke tıkladım bulamadım bir de her seferinde sürüm değişiyormuş yama tekrar mı kurulması lazım ve son olarak yotubede ki dosyalar false positive uyarısı veriyorsa bilgisayara virüs bulaşmaz işe yaramazsa silerim öyle olmaz mı internette adamakıllı bulamadım.
Yamanın VirusTotal sonucunu atın link olarak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı