3500 TL i5 4460 Tabanlı Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Moody
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 3.707

Moody

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben şu şekilde bir sistem topladım eksik kalan parçalar bende bulunduğu için onlari eklemedim şimdiden teşekkür ederim. Önerilerinizi bekliyorum :)

Screenshot_2015-10-25-14-42-34.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ghz düşük dediğiniz işlemci OC edilerek 3.9 Ghz hıza sabitleniyor ama bunları bırakın siz işlemcilerin hızı Ghz ile ölçülemez ayrıca K ibaresi olan işlemcilerle birlikte soğutucu gelmiyor.
Ayrıca bu işlemci piyasadan alabileceğiniz ya 5. yada 6. en iyi işlemcidir.

Ekran kartı haricindekiler yanlış seçim. Bence şöyle daha güzel olur: Eki Görüntüle 112590
Sistemini çok beğendim ancak ben bütçem 3500 TL anakart bana biraz kötü gibi geldi :)

Ghz düşük dediğiniz işlemci OC edilerek 3.9 Ghz hıza sabitleniyor ama bunları bırakın siz işlemcilerin hızı Ghz ile ölçülemez ayrıca K ibaresi olan işlemcilerle birlikte soğutucu gelmiyor.
Ayrıca bu işlemci piyasadan alabileceğiniz ya 5. yada 6. en iyi işlemcidir.
Önerini dikkate alıcağım ama bana vatan'dan toplarmısın daha çok işimi görür müsait deilsen başka zaman verebilirsin :)

Vatan'dan toplarımda 6600K neden bilmiyorum stoklardan kalkmış.

Buyurun bu sistem hemen hemen aynı performansı verecektir OC etmediğiniz halde.
AAA.png

3500.png
Bütçenin 3500 olduğunu söylemişsin elinde HDD ve monitörün de var sanırım alabileceğin en iyi sistem budur. Skylake istersen bütçeyi 200 TL arttırmalısın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı