3500 TL i5 6600 Sistem Toplama

Bende vatan'dan sistem toplamayı düşünüyorum ve sürekli fiyatları kontrol ediyorum. Örneğin ; monitör dahil 5200 TL tutan sistem şuan indirimlerde 4600 TL civarına toplanabiliyor. Bileşenler de düşük değil aşağıda gösteriyorum.

Eki Görüntüle 206147

Şimdi bahsetmek istediğim şey şu ; Vatan pahalı satıyor olabilir. Evet satıyor da. Ama Türkiye'de mağaza bazında bu hizmeti sunan başka bir firma yok bu da onları tekel yapıyor. İndirimleri takip ederseniz uygun fiyata alabiliyorsunuz. Örneğin kasa vatanda 317 TL iken teknobiyotikte 500 TL gibi bir fiyata satılıyor ki buna PSU dahil değil. Teknobiyotik sinerji belli başlı parçaları ucuza satıyor. Amacım kötülemek tabiki değil. Ama ben ucuza toplamak istiyorum diyorsanız akakçe.com'a gidin size en ucuz firmaları gösteriyor. Ama alacağınız siteden garanti güvenilirlik tartışılır. Türkiye'de OEM ürünleri pahalı arkadaşlar. 4600 TL lik bir sisteme %18 vergi ile 700 TL ödüyorsunuz ve bunu hangi siteye giderseniz gidin ödemek zorundasınız. Yukarıda gösterdiğim sistemi teknobiyotik ve sinerjiden toplamanızı ve fiyata bakmanızı öneriyorum. Bunun yanında vatandan topladığınız sistem ile garanti konusunda bir artınız olacağı da aşikar diye düşünüyorum. Amacım vatanı savunmak ya da diğer satıcıları kötülemek değil arkadaşlar sadece kendi fikirlerimi sunuyorum.
Kardeşim aynı sistemi tekrar toplar mısın? KDV dediğine göre %18 indirim olmalı :) 4600x0.18=828 4600-828=3772 içler dışlar çarpınca böyle çıkmalı.

Kardeşim aynı sistemi tekrar toplar mısın? KDV dediğine göre %18 indirim olmalı :) 4600x0.18=828 4600-828=3772 içler dışlar çarpınca böyle çıkmalı.
KDV bazında indirim var dendi fakat bunu söyleyen ben değildim. Zaten sistemin yanında fiyatları ve avantajlı fiyatları yazıyor. Dediğinde haklısın ama hiç bir zaman KDV almaksızın indirim yapamazlar. KDV'yi baz alarak yapılmış bir indirim olduğunu düşünüyorum.

24-25 aralık yazmışlar. 4 punto olduğu için dikkatimden kaçmış :)
23-25 benim İPhone kafasına göre yazdıklarımı değiştiriyor. En sinir olduğum özelliği. Hayır Türkçesi de kötü. Ukala iOS

KDV bazında indirim var dendi fakat bunu söyleyen ben değildim. Zaten sistemin yanında fiyatları ve avantajlı fiyatları yazıyor. Dediğinde haklısın ama hiç bir zaman KDV almaksızın indirim yapamazlar. KDV'yi baz alarak yapılmış bir indirim olduğunu düşünüyorum.
Test ettim. Tam %18 . Öyle fiyatları yukarı çekip aşağı indirmemişler. Baktığım parçaların fiyatı ezberimde. Neyse o. Kendilerini Tebrik ediyorum :)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-12-23-21-53-33.png
    Screenshot_2016-12-23-21-53-33.png
    54,7 KB · Görüntüleme: 166
@1Game1Gamer @Jira @Recep Baltaş @Ali Güngör @Manyyak @muhammed huten @üyeliğimi silin @kalimaki bu sistem nasil bide soyle bir sorun var 25ine kadar parayi denklestiremeyebilirim insallah denklestiririm de denklestiremezsem i5 6600 alirim artik :) 1game1gamer rx 470i gorunce cildirma :):) bide kasa iyimidir psu ile alicam.
Sistem iyi hocam şimdiden hayırlı olsun. Kasa seçiminizde güzel gerek ses yalıtımı gerek de hava sirkülasyonu olarak. Bence tek eksisi 80+ plus olmaması fakat pişman etmez merak etmeyin. :)

80 plus olmadigi
Sistem iyi hocam şimdiden hayırlı olsun. Kasa seçiminizde güzel gerek ses yalıtımı gerek de hava sirkülasyonu olarak. Bence tek eksisi 80+ plus olmaması fakat pişman etmez merak etmeyin. :)
Bem 80PLUS biliyordum onu tüh ya.
Bu ekran kartları arasındaki fark nedir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-12-23-18-42-28.png
    Screenshot_2016-12-23-18-42-28.png
    63,6 KB · Görüntüleme: 72
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı