3500 TL i5 6600 Sistem Toplama

2 hafta önce vatandan topladığım 4000 TL sistem şu an 3600 gibi civarda vatandan toplamanızı bende öneririm.

Dua edin de şu 2 günde parayı toparlayayım da i7 6700 lü bir sistem toplayayım yoksa ayni fiyata i5 6600 toplayacağım.
Kredi kartı gibi bi seçeneğiniz yok sanırım?

@1Game1Gamer @Jira @Recep Baltaş @Ali Güngör @Manyyak @muhammed huten @üyeliğimi silin @kalimaki bu sistem nasil bide soyle bir sorun var 25ine kadar parayi denklestiremeyebilirim insallah denklestiririm de denklestiremezsem i5 6600 alirim artik :) 1game1gamer rx 470i gorunce cildirma :):) bide kasa iyimidir psu ile alicam.

Dostum kuzenim aldığın ekran kartı aldı ve kullanıyor şu anda. Karttan gayet memnun. Hatta o aşırı bir şekilde araştırdı o kartı. Eğer işlemci için para sıkıntın varsa ve şu anda elinde birazcık para varsa direk msı bozooka al. O seni çok rahat götürür. Ben iki gün önce en ucuz olarak 320 liraya aldım. Şansıma şimdi vatanda 280 liraya satılıyor. Anakartttan kısıp işlemciye yatırım yapabilirsin. Ama gerçekten vatandaki kdv kampanyasını kaçırmamalısın. (anakarttan kısıp rx480 de alabilirsin) Kesinlikle anakarttan kısıp ekran kartına yatırım yapman seni çok mutlu edecek.

@illAnka007 sistemi güzel toplamışsın. Ben siteye şu an site yoğunluğu nedeniyle giremiyorum. Herhalde çok Vatan'a giren oluyor. Kasa+psu almanı öneririz. 80+ olursa iyi olur. Ben RX470'ten yanayım. Çok bir fark yok bana göre. Ama RX480 güçlü bir karttır.

Dostum kuzenim aldığın ekran kartı aldı ve kullanıyor şu anda. Karttan gayet memnun. Hatta o aşırı bir şekilde araştırdı o kartı. Eğer işlemci için para sıkıntın varsa ve şu anda elinde birazcık para varsa direk msı bozooka al. O seni çok rahat götürür. Ben iki gün önce en ucuz olarak 320 liraya aldım. Şansıma şimdi vatanda 280 liraya satılıyor. Anakartttan kısıp işlemciye yatırım yapabilirsin. Ama gerçekten vatandaki kdv kampanyasını kaçırmamalısın. (anakarttan kısıp rx480 de alabilirsin) Kesinlikle anakarttan kısıp ekran kartına yatırım yapman seni çok mutlu edecek.
Olabilir. Ama o sisteme Gaming çok yakışır.

@illAnka007 sistemi güzel toplamışsın. Ben siteye şu an site yoğunluğu nedeniyle giremiyorum. Herhalde çok Vatan'a giren oluyor. Kasa+psu almanı öneririz. 80+ olursa iyi olur. Ben RX470'ten yanayım. Çok bir fark yok bana göre. Ama RX480 güçlü bir karttır.
An itibarinile vatan computer sitesi cökmüştür bilginize.

Olabilir. Ama o sisteme Gaming kart çok yakışacaktır. Performans istiyorsan bazooka alıp RX480 al.

An itibarinile vatan computer sitesi cökmüştür bilginize.
Aynen. Bende site not found diyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı