Abicim şimdi sizin dediğinize göre teknoloji hiç ilerlemiyecek o zaman? Adam belirli bir bütçe koymuş, siz neden adama bütçesinin altında ürün tavsiye ediyorsunuz?
AMD Ryzen 5 3600X 3.8 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI B450 Tomahawk MAX 4133mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair 16GB(2x8) Vengeance LPX 3600mhz CL18 DDR4 Ram (CMK16GX4M2D3600C18) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Kardeş öncelikle ben 4RAM slotu istiyorum bir de 3.0 girişinin 24 pin soketinin yanında olmasını. Ayrıca işlemci RAM yükseltme yapılabilir ama zırt pırt anakart yükseltilmez.
Intel ne önerirdiniz?
Kardeş öncelikle ben 4RAM slotu istiyorum bir de 3.0 girişinin 24 pin soketinin yanında olmasını. Ayrıca işlemci RAM yükseltme yapılabilir ama zırt pırt anakart yükseltilmez.
Intel ne önerirdiniz?
@299884 konuya iyiki geldiniz. Bence troll yapıyordu arkadaş. Tomahawk size uzun yıllar götürür. Sistemim en önemli parçaları, bana göre anakart ve güç kaynağıdır.
X serisi O.C'a yatkın, bu yüzden bir tane de soğutucu ekleyin derim. @Sylveon hocamın önerdiği gibi.