3500 TL Kasa Toplama Pc

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama AMD ile piyasadaki en iyi canavara sahip oluyoruz :(

Öyle olabilir ama kişisel tercihim. İntel mesela sen gskill yazmıssın ben corsair vengance daha cok performanslı buluyorum. Kişisel tercih önemli yani. Ama yinede yardımcı olmaya çalıştıgın için teşekkür ederim. Recep Bey de bir yardımcı olsaydı, iyi olacaktı. Yarın öglene dogru alacağım cünkü parcaları.

Yalnız bazen kişisel tercihler değil hangisi daha iyi ise onu almak gerekir. Çünkü çoğu zaman kişisel tercihler tam bir faciaya dönüşüyor. Mesela üstte sana sistemini 3800'den satmaya kalkan şahıs gibi..

Yalnız bazen kişisel tercihler değil hangisi daha iyi ise onu almak gerekir. Çünkü çoğu zaman kişisel tercihler tam bir faciaya dönüşüyor. Mesela üstte sana sistemini 3800'den satmaya kalkan şahıs gibi..

Haklı olabilirsin ama Recep Bey'in de fikrini almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ziyan diyorsun ama arkadaş en iyi performansı istiyor. Belki sen Ultra delisi değilsindir ama adam Ultra olmazsa oynamam diyen tiptendir ? Biz kullanıcı ne istiyor ise ona göre topluyoruz.

Ziyan diyorsun ama arkadaş en iyi performansı istiyor. Belki sen Ultra delisi değilsindir ama adam Ultra olmazsa oynamam diyen tiptendir ? Biz kullanıcı ne istiyor ise ona göre topluyoruz.
Adam haklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
AsKaLooN Bari işlemciyi i5 4670 - 4430 yap 780Ti tak. Gerçi ben hala 8350 + 780Ti taraftarıyım. Niresh Mac Os X Mavericks AMD'de çok da güzel çalışıyor.

Oynadığım oyunların hiçbiri 60 fsp nin altına düşmüyor. Ben kaliteli bi sistem kurdum. Gel cod ghost u ayarları ve fsp ile beraber paylaşalım. Kim boşuna para vermiş. Ben anakartı 340 tl ye aldım. Oc yapmayacağım için 4770 aldım. (intelciyim) geri kalan parçalar zaten amd intel farketmiyor. Şöyle söyleyeyim sana ben bu sistemi 3040 tl ye mal ettim. Tabi şu an ki fiyatı vatan da % 30 ile 4000 tl zaten mac os kurmak istediğini görmedim arkadaşın görünce kaldırdım mesajımı. Diyeceğim o ki sana kalmadı benim sistemimi sorgulamak at kafası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı