3500 TL Kasa ve Monitör Önerisi

Atakann22

Hectopat
Daha fazla  
3500₺ bütçem var. Kasa toplayacağım fakat çok kararsızım. Herkes buradan al yok şuradan al diyor. CS:GO, ETS 2 tarzı oyunlar oynuyorum. Oyun akıcı olsun, 10-15 dk'lık video çekerken kasmayan bir sistem istiyorum. 3500₺ içinde kasa+ monitörde dahil. Fiyat 100-200 oynayabilir. Önerilerinizi bekliyorum.

Islemci: R5 1600, 600 TL.
Anakart: B450M S2H, 450 TL.
RAM: 8GB 3000Mhz CL15, 250 TL.
Ekran karti: RX570, 950 TL.
Kasa&PSU: Corsair Spec Delta 550W, 600 TL.
SSD: 480 GB Kingston, 400 TL.

3200 TL. Ya da hazir sistemlere bakip 3000 TL gibi fiyata bulabilirsin. Üstünkörü yazdim. 600 TL civarina da 75Hz monitör alirsin.

Attığım sisteme resimdeki değişiklikleri yapıp satın almanız sizin için en iyi tercih olacaktır.
rr.png

3200 TL. Ya da hazir sistemlere bakip 3000 TL gibi fiyata bulabilirsin. Üstünkörü yazdim. 600 TL civarina da 75Hz monitör alirsin.
Hocam peki aşağıda özelliklerini yazdığım siste

Teşekkür ederim hocam emeğinize sağlık. 1.planımdaki sistemi alamazsam bunu toplayıp alacağım. Tekrar teşekkürler..
PC Hocası'nın topladığı sistemler hiç iyi değildir söyleyeyim. Ben bile bu bilgisayar işinde yeniyim ama darboğazlı sistem toplamam, geçende toplamışlardı bir tane inanılmaz gerçekten insanlar bir de inanıp para veriyor bunlara.
Hocam kısa bir araştırma yaptım ve dediğiniz dogru size katılıyorum. Peki donanım arşivinin topladığı sistemler alınır mı? Oyun testlerine baktığımda güzel FPS alıyor. Önerir misiniz?

Ben donanım arşivinden iyi sistem toplayan görmedi
Tabi ben 1000 liraya 500 liraya ve 100 liraya toplayan gördüm hepsini aynı kanal yaptı adı frekansTV öneririm çok güzel bir kanal.

Donanım Arşivi PC Hocası kadar kötü değil ancak çok da iyi olduğunu söyleyemem. Ama bazen çok fena indirim yapıyor DA-1 diye bir sistem vardı @Caner Uncu 'nun yazdığı sistemin neredeyse aynısı + monitör 3000 liraydı stoklar hemen bitti maalesef. İyi FPS her bilgisayar alır hocam biz bilgisayarları toplarken geleceğe dönük toplamaya çalışıyoruz. Gerektiğinde iyi eklemelerle güncelliğini korumasını sağlamaya çalışıyoruz. Çok absürt şeylere yatırım yapılmamalı.

Donanım Arşivi PC Hocası kadar kötü değil ancak çok da iyi olduğunu söyleyemem. Ama bazen çok fena indirim yapıyor DA-1 diye bir sistem vardı @Caner Uncu 'nun yazdığı sistemin neredeyse aynısı + monitör 3000 liraydı stoklar hemen bitti maalesef. İyi FPS her bilgisayar alır hocam biz bilgisayarları toplarken geleceğe dönük toplamaya çalışıyoruz. Gerektiğinde iyi eklemelerle güncelliğini korumasını sağlamaya çalışıyoruz. Çok absürt şeylere yatırım yapılmamalı.
Aynen öyle. Piyasada çok PC var ekran kartı şişirilip geri kalan bileşenleri çöp dizilen. Örnek veriyorum adam RX570 koyuyor 2500 TL de fiyat koyuyor kasaya, PSU'ya bakıyorsun rezil bir şey. Anakart A320 vb.
Ucuza kaçmak yerine aynı paraya kaliteli bileşenler alırım problemsiz kullanırım. En azından benim için böyle, başkası ucuza kaçıyım bana ne PSU'dan kasadan, önemli olan yüksek FPS diyebilir. Bence yanlış bir düşünce.

Bir diğer şey de sistemin ana parçalarına önem verilmeli. Mesela Ekran kartı yüksek tutulup RAM 8 GB alınabilir. RAM'i sonradan bir modül daha alıp yanına takabilirsin ama ekran kartı upgrade'i o kadar kolay olmuyor, meşakkatli bir iş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı