3500 TL klavye önerisi

Bütçe
1000-35000

ibrhmkrgl

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ekranlı, multi medya tekerlekli, hotswap tuşlu, hem kablolu hem kablosuz kullanılabilen, yükselti ayarı olan, RGB ve güzel Switch'li bir klavye önerisi yapabilecek babayiğitler, sizden ricam bu tarz kullandığınız memnun kaldığınız ürün varsa öneride bulunabilir misiniz veya almak istediğiniz bir üründe olur fiyat değişebilir kaliteli bir ürün için fazlasıyla değer şimdiden teşekkür ederim.

Fotoğrafını eklediğim ürün hakkında da bilgisi olan yorum yapabilirse sevinirim (Gamepower gasket Elite)

Dosya Ekleri

• 659c14d8bb7249.10429221_hnejlfmpqikog_500.jpg
    659c14d8bb7249.10429221_hnejlfmpqikog_500.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 99

Yükseltmek için ayağı yok.

Bu klavyeler gerçekten kaliteli mi? Çoğu kişide görüyorum ama markasını hiç duymadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Whatgeek'in Türkiye gönderimi kapalıydı en son. 115.91AU $ 44% OFF|Akai Keyboard 88|ajazz Ak35i V2 Mechanical Keyboard - 104 Keys, Hot Swap, Rgb Backlight

Bu çok güzelmiş.
Hocam Türkiyeye gelse düşünmeden alacağım bir model sesi vs her şeyini beğendim 8000 mah olması da cabası ama vergi vs insanın kursağında kalıyor. Mango olanın switchleri çok iyi siyah olanın da görüntüsü çok iyi.

Bunu başka bir forumda da önerdiler kanka. Tek rahatsız eden yeri ekranın bulunduğu kısım böyle saklanmaya çalışmış gibi. Bir de ben muhtemelen sürekli parmağımı oraya sokarım.

Hocam Türkiye'ye gelse düşünmeden alacağım bir model sesi vs her şeyini beğendim 8000 mAh olması da cabası ama vergi vs insanın kursağında kalıyor.

Bizde satışı yok mu?

bunu başka bi forumda da önerdiler knka tek rahatsız eden yeri ekranın bulunduğu kısım böyle saklanmaya çalışmış gibi birde ben muhtemelen sürekli parmağımı oraya sokarım
Bu modelinin ekranının yeri iyi Darmoshark K8 Mekanik Klavye

Bunu başka bir forumda da önerdiler kanka. Tek rahatsız eden yeri ekranın bulunduğu kısım böyle saklanmaya çalışmış gibi. Bir de ben muhtemelen sürekli parmağımı oraya sokarım.

Bizde satışı yok mu?
Whatgeek hala Türkiyeye satış yapmıyor şuan diye biliyorum aliexpress de çok vergi sokuyor. Vergi ile 3900 bi tık fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı