3500 TL kulaklık önerisi

Suvolta

Hectopat
Katılım
20 Mart 2020
Mesajlar
542
Çözümler
1
Yer
Ankara-İstanbul-Trabzon
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kulak içi kulaklık almayı planlıyorum. Telefon olarak Android kullanmaktayım. Bütçede uçuk olmamak kaydıyla esneklik sağlayabilirim. Aklımda Sony WF-1000xm4 var. Bu fiyata alınabilecek daha iyi bir kulaklık var mı?

Genel olarak gündelik yaşamda ev içerisinde, yürüyüş, spor, seyahat, araç kullanımı ve doğa gezilerinde müzik ve podcast dinlemek için kullanacağım. Yağmur ve duş esnasında su geçirmeyecek bir model arıyorum. Telefonda çok fazla konuşan birisi değilim.
 
XM4'ü Teknosa'dan alırsanız yüzde 10 indirimi de var. Ses engelleme kalitesi iyi bir kulaklık. Tizlerde hafif üzebilir ama kalan özellikleri gayet güzel. Yalnız duşta sıkıntı yaratabilir. IPX4 var ama emin olamadım.

Ayrıca 5000'e çıkmadan genel özellik bakımından daha iyisine denk gelmeyeceğinizi düşünüyorum. Sadece ses açısından daha iyileri aynı fiyat bandında da var.
 
5000 civarında bu ürüne fark atacak bir kulaklık var mı?
Airpods Pro 2 genel anlamda bu ürünü geçer. Açıkçası mikrofon kullanılmıyorsa ve ekosistem yoksa 2000 vermezdim. Size kalıyor yine de. Forumda kullanan arkadaşlar var. İncelemelerine bakıp sorular sorabilirsiniz. @EQUARIA hocam kullananlardan birisi.
 
Airpods Pro 2 genel anlamda bu ürünü geçer. Açıkçası mikrofon kullanılmıyorsa ve ekosistem yoksa 2000 vermezdim. Size kalıyor yine de. Forumda kullanan arkadaşlar var. İncelemelerine bakıp sorular sorabilirsiniz. @EQUARIA hocam kullananlardan birisi.
Ekosistem olarak uyumlu olsa yüksek ihtimalle Airpods serisinden alırdım ancak Android ile ne derece uyumlu çalışıyorlar bilemiyorum. O yüzden farklı alternatifler arıyorum.
 
IPX4 duşta sıkıntı yapar mı bilemedim doğrusu, Sennheiser momentum true Wireless 3 modeline de baktım ancak o da IPX4 sertifikasına sahipti diye hatırlıyorum. Fiyat olarak 4.5k civarıydı.
Hocam 1.5k az verip duş için hoparlör bakın bence. Kulaklıkla olacak iş değil. İyi ses veren kulaklıklarda rastlamadım böylesine.
 
Daha elime ulaşmadı fakat ben de XM4 siparişi verdim birkaç gün önce. Verdiğiniz fiyat skalasında daha iyisi araştırdığım gördüğüm kadarıyla yok gibi. Ama duşta kullanmak biraz ekstrem geldi bana ne yalan söyleyeyim. Ona uygun bir kulaklık bulabilir misiniz çok emin değilim.
 
Zamanında elime am61 kulaklık geçmişti duşta vs sorunsuz kullanıyordum. IPX5 koruması varmış. Ancak bu tarz kulaklıklar da IPX5 yok sanırım. O da geri kalsın mühim değil yağmura karşı koruması olsa o da yeterli. Ay içerisinde xm4 alırım büyük ihtimalle. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı