3500 TL laptop önerisi

Bu fiyata Asus ta Gtx 1050 ti varsa tabikide asus. Eğer benim için 1050 1050ti farketmez diyorsan laptopun tipi daha önemli diyor isen Hp. Sadece fiyatına bakacak olursak yine Asus. Ama asusta 1050 ti olsuğundan şüpheliyim.

Ben Asus'u öneririm. Çünkü 1050 Ti ekran kartı var. Tek sorunu harddiskinin olmaması. ama harddisk sonradan eklenebilir, ekran kartı sonradan eklenemez. Ama tasarım olarak da Hp en gösterişlisi.

Ayn
Ben Asus'u öneririm. Çünkü 1050 Ti ekran kartı var. Tek sorunu harddiskinin olmaması. ama harddisk sonradan eklenebilir, ekran kartı sonradan eklenemez. Ama tasarım olarak da Hp en gösterişlisi.
en katılıyorum. Asus tabikide. Ama 1050 bana yeter diyorsa arkadaş hp de düşünülebilir

Bu fiyata Asus ta Gtx 1050 ti varsa tabikide asus. Eğer benim için 1050 1050ti farketmez diyorsan laptopun tipi daha önemli diyor isen Hp. Sadece fiyatına bakacak olursak yine Asus. Ama asusta 1050 ti olsuğundan şüpheliyim.
Bu arada araştırdım asusun bu serisinde 3.500 gibi fiyatlarda geziyor. Ve 1050 ti var

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı