3500 TL Laptop Tavsiyesi

Fener Fanatics

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Ecz.Teknikeri
Laptop alacağız bütçemiz 3500 TL maksimum. CS:GO, FIFA, PES, FM, PUBG mobil ve Lite gibi oyunlar için alacağız. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temmuz ayında amazon'dan 3300'e satın aldım. Şu ana kadar da memnunum. Bir tek işlemcinin turbo boost kullanma durumunda fazla ısınması var. Onu da kendimce işlemci frekansını sınırlama ile çözümünü buldum.

Bulabildiğim en uygun fiyatlı laptop olduğunu düşünüyorum. Ama bakmak istersen diye de aşağıya birkaç tane daha laptop veriyorum.

İçerisinde Vega 8 GPU'su var. Ram bir tık düşük.

Ram bir tık düşük ama SSD kapasitesi daha fazla ve harici ekran kartı da var.

Bulabildiğim en uygun fiyatlı laptop olduğunu düşünüyorum. Ama bakmak istersen diye de aşağıya birkaç tane daha laptop veriyorum.

İçerisinde Vega 8 GPU'su var. Ram bir tık düşük.

Ram bir tık düşük ama SSD kapasitesi daha fazla ve harici ekran kartı da var.

DİPNOT: Bu laptopların indirimi 5 güne bitiyor bu arada haberiniz olsun. Elinizi çabuk tutun... 😁😁😂

Valla ben yıllarca amd illeti çektim(Laptoplarda). Tamamen şahsi görüşüm, amd mobility serisinde çöptür. Arkadaşın attığı cihazlardaki ekran kartları ile nvidia MX150 ekran kartının oyunlardaki kıyaslamasına baktım. MX150 daha performanslı gibi. Yine tabi son karar sizin.

Edit: MX150 ekran kartlı cihaz alacaksanız benim size önerdiğim cihaz MX150'nin yüksek performanslı modelidir. Bu ekran kartının bir de güç tasarrufu sağlayan modeli var. Bu ekran kartının işlemci frekansı 1600MHZ, ekran kartının bellek frekansı ise 3000MHZ. Küçük bir OC işlemi ile ekran kartı bellek frekansını 4000MHZ'e çıkarabiliyorsunuz. Isıda 1-2 derecelik artışa sebep oluyor bu sadece. MX150 ekran kartının tam performanslı olanı 1D10 kodunda ve 25W güç kullanıyor. Diğeri ise 1D12 kodunda ve 10W güç kullanıyor. Daha ayrıntılı bilgiyi şuradan bulabilirsin;

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı