Sistemde 6600k var. 6600k OC yapılan bir işlemci biliyorsun zaten ama herhalde bilmiyorsun ki kardeşim OC 'de işlemcinin çok hızlı ve yakıcı şekilde ısı aldığını. İntel'in kutu içeriğinde verdiği stok soğutucuyu mu kullanıcaksın OC'de? Ayrıca arkadaş performans istediği için bu sistem bana saçma geliyor. GTX 970 koyup hine DDR4 1151 Socket sistem toplanabiliyor. Sendeki mantık illaki ileri düzey olmalı. Gidip arkadaş tam bir gaming sistem toplayabilir ve ben de arkadaşa onu öneriyorum. i5 6500 alıp yanında B150 kullanmak çok daha doğru olacak diye düşünüyorum. GTX 970 ile GTX 960'ın performans farkı görülmeye değer.
GTX 950 ile GTX 960'ın performansı eşit. En fazla 2-3 FPS oynuyor. Bu sistem üzerinden önerim GTX 950 alıp gelen 300TL'ye soğutucu alıp OC yapmayı becerebilecek bir sistem haline getirmek. O zaman sistemin güncelliği artıyor. Başta benim önerimde i5 6600k kullanmak olacaktı fakat arkadaş performans istediği için sistemin OC'siz fakat daha fazla performans veren bir güçlü GTX 970 ile donatmak daha mantıklı geldi bana.