3500 TL Monitör Dahil Oyun Odaklı Sistem Toplama

Limosia

Hectopat
3500 TL bütçem var. Bu ay içinde veya Mayıs başında almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu linkteki bilgisayara bakabilirsin. Bütçeni 300tl daha artırırsan bu gayet güzel bir sistem.

AMD sistem toplamanızı tavsiye ederim. Sebebi Intel gibi sürekli soket ve chipset değiştiriyor olmaması. Avantajı, yeni işlemciler çıktığında yeni anakart almak zorunda kalmazsınız, daha uzun ömürlü olur.

Bu linkteki bilgisayara bakabilirsin. Bütçeni 300tl daha artırırsan bu gayet güzel bir sistem.
Önerin için teşekkür ederim.Ama 16 GB RAM olmasını tercih ederim
RAM i 16 GB yapıp uygun bir SSD eklesek nasıl olur ?
Dediğin şekilde bir sistem önerisi yapabilir misin?

@Firehorse MK II Şuan için Intel 8. nesil işlemcileri daha iyi. Zaten her yıl da bir işlemci değiştirmiyorsan AMD almanın pek bir mantığı yok. İşlemcini geliştirmek istersen de i7-8700K'ya geçebilirsin. @Limosia 16GB RAM yapıp SSD eklersek baya yükselir bütçe.

4000 TL yi geçer mi veya RAM 8 GB yeterli olur mu olursa sadece SSD eklesek ne kadar tutar ?

@Limosia Neden 16GB istiyorsun? RAM fazla olunca performans da fazla olmuyor. 8GB RAM günümüz oyunlar için yeterlidir. Yaklaşık 4200 TL tutar diye düşünüyorum. O bütçe ile de 16GB RAM yerine çok daha iyi parçalar alınır.

Oyun performansını etkileyeceğini düşünmüştüm eğer 8 GB RAM yeterli diyorsanız tamam o zaman sadece SSD eklemesi yapsak yeterli olur diye düşünüyorum.Ayrica kasanın estetik görünmesi şart değil benim için parçalarla uyumlu olması yeterli o yüzden ucuz bir kasa seçebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…