Önerin için teşekkür ederim.Ama 16 GB RAM olmasını tercih ederimBu linkteki bilgisayara bakabilirsin. Bütçeni 300tl daha artırırsan bu gayet güzel bir sistem.
RAM i 16 GB yapıp uygun bir SSD eklesek nasıl olur ?Bu sistem iyidirEki Görüntüle 291822
Dediğin şekilde bir sistem önerisi yapabilir misin?AMD sistem toplamanızı tavsiye ederim. Sebebi Intel gibi sürekli soket ve chipset değiştiriyor olmaması. Avantajı, yeni işlemciler çıktığında yeni anakart almak zorunda kalmazsınız, daha uzun ömürlü olur.
4000 TL yi geçer mi veya RAM 8 GB yeterli olur mu olursa sadece SSD eklesek ne kadar tutar ?@Firehorse MK II Şuan için Intel 8. nesil işlemcileri daha iyi. Zaten her yıl da bir işlemci değiştirmiyorsan AMD almanın pek bir mantığı yok. İşlemcini geliştirmek istersen de i7-8700K'ya geçebilirsin. @Limosia 16GB RAM yapıp SSD eklersek baya yükselir bütçe.
Oyun performansını etkileyeceğini düşünmüştüm eğer 8 GB RAM yeterli diyorsanız tamam o zaman sadece SSD eklemesi yapsak yeterli olur diye düşünüyorum.Ayrica kasanın estetik görünmesi şart değil benim için parçalarla uyumlu olması yeterli o yüzden ucuz bir kasa seçebiliriz@Limosia Neden 16GB istiyorsun? RAM fazla olunca performans da fazla olmuyor. 8GB RAM günümüz oyunlar için yeterlidir. Yaklaşık 4200 TL tutar diye düşünüyorum. O bütçe ile de 16GB RAM yerine çok daha iyi parçalar alınır.
Bütçe 4000 Tl yapılırsa alınabilir.Geriye kalan para ile monitör alınabilir.
Sinerji Neon Serisi (Asus) Ryzen 5 1400/8 GB/1 TB/GTX1050ti(4GB)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.