3500 TL Monitör Dahil Sistem

3500 TL bütçem mevcut böyle bir sistem topladım sizce almalı mıyım ? Yada önerileriniz varsa alabilirim şu kartı şu kart ile değiş gibi ... Şimdiden Teşekkürler ilginiz için.
qwe.png

Ödemeyi nasıl yapıyorsun? Monitör fiyatı fazlasıyla düşmüş de:D. Skylake sistem toplamalısın. Anakart B150 Gaming M3, ekran kartı Gigabyte R9 380X, işlemci i5 6500, kasa Zalman Z11 Neo(Plus'ın ekran kartı soketleri daha az), güç kaynağı Zalman ZM600, RAM Kingston HyperX Fury 2133 MHZ tek modül DDR4, HDD WD 1 TB Blue 7200 RPM. Monitör aynısı olabilir bütçe yetiyorsa.

hocam hep anakart ile ekran kartında değişiklik yapılıyor bu sistemi bi kaç yere daha danıştım acaba gerçekten kötü mü ? Anakartta kesin bir değişiklik yapayım mı? Skylake sistem aklıma yatmıyor önerin için teşekkür ederim :)

Şöyle bir şey var güncellik her zaman bir adım öndedir. Sizin topladığınız sisteme gelecek olursak, kötü değil fakat aynı fiyata daha güncel ve performanslı bir sistem almak var iken niye eski platformdan bir sistem alasanız ki ? Skylake sistemin aklınıza yatmaması için hiçbir neden yok, gayet stabil çalışan ve kullanıcılar tarafından da tavsiye edilen bir platform.

Skylake sistem alırsam ekran kartını düşürmem gerekiyor ben o.c yapmaya yanaşmıyorum zaten ama 3.500'e 970'li Skylake toplarsanız alırım tabiki :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı