3500 TL Oyun Bilgisayarı Toplamak

Rifat111

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar çok değer verdiğim bir arkadaşım bu yazın PC toplamak için benden yardım istedi. Benden sizden bir yardım istiyorum. Şöyle bir sistem topladım acaba size göre uyumlu mu birde tam 3500 TL'ye daha uygun bir sistem toplanılır mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Adsız.png

Adsız2.png
Ya da bu mu hangisi iyi ve sizin önerileriniz nelerdir ?

Niye kimse bana yardım etmiyor ? :(

Bu sistemi toplamanı tavsiye ediyorum eğer İstanbul da isen gidip alabilirsin webdenal.com çok güvenilirdir. Ben ordan kasa aldım aynı kasayı çok da güzel bir kasa neyse ekran kartını istiyorsan GTX970 yap ama bu da çok yeterli istersen corsair power supply da alabilirsin 650 Watt senin tercihin :)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    53,3 KB · Görüntüleme: 178
  • xxd.png
    xxd.png
    51,7 KB · Görüntüleme: 77
Bu sistemi toplamanı tavsiye ediyorum eğer İstanbul da isen gidip alabilirsin webdenal.com çok güvenilirdir. Ben ordan kasa aldım aynı kasayı çok da güzel bir kasa neyse ekran kartını istiyorsan GTX970 yap ama bu da çok yeterli istersen corsair power supply da alabilirsin 650 Watt senin tercihin :)
Cevap için teşekkürler ama ben Trabzon'da oturuyorum. Bir de PC sadece Vatan'dan alabilirim. Buna göre başka önerileriniz var mı ? :D

Cevap için teşekkürler ama ben Trabzon'da oturuyorum. Bir de PC sadece Vatan'dan alabilirim. Buna göre başka önerileriniz var mı ? :D
O zaman Vatandan toplayacağız anlaşılan, aslında webden al çok güvenilirdir ama tabii ki de sizin karar vericeğiniz iş neyse ben sistemi atıcam birazdan

Bu ekran kartını beklemenizi ve fiyatı da düştüğünde almanızı tavsiye ediyorum.

Dosya Ekleri

• u.png
    u.png
    56,8 KB · Görüntüleme: 83
  • ha.png
    ha.png
    97,1 KB · Görüntüleme: 218
Aslında gayet güzel olmuş. Ellerinize sağlık ama ben biraz Nvidia tarafındayım acaba Nvidia yönden bir sistem olabilir mi ? :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı