3500 TL Oyun Bilgisayarı

İşlemci de hiçbir sıkıntı çıkmaz eğer diyorsan paramı arttırabilirim, i5 6600 benzeri takarsın. Full kasa alıcam diye boşu boşuna kazık yeme benim anlatmak istediğim bu.

Monitör koyunca 4500 lira oldu evet birazcık fazla :/

Ben biliyorum tek sıkıntı işlemci iyimidir daha önce hiç duymadım.
Dostum işlemciyi araştırabilirsin, burada sana kimse bilmediği etmediği, kötü işlemciyi önermez. İşlemci gayet güzel olduğu gibi arkadaşın önerdiği sistemde gayet iyi. Ayrıca o sistemde ssd de var arkadaşlar her şeyiyle dört dörtlük bence 3500 TL'ye bundan daha iyi daha performanslı bir sistem alamazsın diye düşünüyorum.

Dostum işlemciyi araştırabilirsin, burada sana kimse bilmediği etmediği, kötü işlemciyi önermez. İşlemci gayet güzel olduğu gibi arkadaşın önerdiği sistemde gayet iyi. Ayrıca o sistemde ssd de var arkadaşlar her şeyiyle dört dörtlük bence 3500 TL'ye bundan daha iyi daha performanslı bir sistem alamazsın diye düşünüyorum.

Önerdiğim işlemci İ5 skylake serisinde bir işlemcidir ve gayet iyidir. O konuda kuşkun olmasın. Ayrıca bu fiyatlara alınabilecek en uygun sistemlerden birini önerdiğimi düşünüyorum. :)
Teşekkürler son bir sorum daha var İntel Core İ5 6400 alsam 6402p ile ne fark var arasında ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı