3500 TL Oyun Sistemi Toplama

Peki bu frekans olayı hakkında beni aydınlatabilecek arkadaşlarımız yok mu? H170 in sadece 2133 MHz göstermesi 2400 frekanslı RAM'i çalıştırmaz mı?
Herhangi bir sorun olmaz ramler 2133 olarak çalışır. @Silinen üye tebrikler aferin OC öğrenmişssin ama adam oyun oynamak için alicak. En önemli parça ekran kartı.

Son düzenleme:
Uzun ömürlülük açısında çarpan kilidi açık işlemci alman daha iyi olur. Örneğin günümüzde hala i5 2500k işlemci kullananlar var. Aynı şekilde sende uzun süreler 6600k aldığında kullanabilirsin.
Evet çarpan kilidi açık alınsa daha iyi olur ama belli parçalardan kısmak gerekir oyun amaçlı olduğu için Gtx 970 önerdim.

Oyun bilgisayarında, bütçede aslan payı ekran kartınındır. Mevcut bütçeye diğer bileşenlerle uyumlu çalışacak en iyi ekran kartı alınmalıdır. Bütçe 50- 100 lira arttırılırsa aslında güzel bir sistem çıkar ama aşamıyorum derse i5 6500- 6600 de işini uzun yıllar rahatlıkla görecektir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı