3500 TL Oyun Sistemi Toplama

Nasıl 3500 tl sisteme gtx960 tavsiye ediyorsunuz anlamıyorum. GTX970 in en üst ayarda açmadığı oyun yok seni üzmez. Ben monitör ile GTX 970 koyarak 3500 TL yaptım. @Silinen üye OC için sıvı soğutma koymuşsun ama o anakarttan ne bekliyorsun OC potansiyeli sandığın kafar iyi değil. Bu sisteme en az GTX 970 önerelim. Alan kişi doğru kararı versin.
Mesele oyunu açması değil oynatması.
 
Mesele oyunu açması değil oynatması.
Sen 970 in oyun oynatmayacağını mı düşünüyorsun. Seçtiğim işlemcide gayet iyi yeni nesil güçlü bir işlemci. Sadece OC yapmak için ekran kartından kısmak mantıksız bir hareket. Bu sistem en az 5 yıl oyun açarda oynatır da.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı