3500 TL Oyun sistemi toplama

Kaiju

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir çok arkadaş 3500 TL üzerinden konu açmışlar ama o kadar araştırmama rağmen içime sinen bir şey bulamadım ama şöyle bir sistem düşündüm.

Eğer sistemde hatalarım varsa tecrübeli arkadaşların fikirlerini almaktan mutlu olurum. Zaman ayırıp yorum atacak her arkadaşıma şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artan para ile ekipman alınabilir, klavye yok ise Bloody B120'yi öneririm fare ve klavye yok ise Bloody B2100.

Dosya Ekleri

• 3.200.PNG
    3.200.PNG
    32,2 KB · Görüntüleme: 80
teşekkürler yorumlarınız için hepsini dikkate alıcam. Ekipmanlarım var steelseries 6vg2 klavye - Razer deathhader chroma mous (ekipman araştıran arkadaşlara öneririm çok memnunum 8 aydır kullanıyorum 0 sıkıntı yüksek kalite) 1060 6gb versiyonunu almak ıstıyorum ama bütçem 3515 tl vatandan toplamayı düşünüyorum çünkü diğer sitelere güvenmıyorum açıkcası vatan pahalıda olsa herhangı bır ters durumda hertürlü iadeyi vb durumları hızlıca gerçekleştiren firma.

• İşlemcinin çarpan kilidi kapalı. Bu durumda Z170 anakart şart değil. Ama yine de ileriye dönük yatırımdır, alınabilir.
  • RAM 8 GB yerine 16 GB yapılabilir, şart değil.
  • SSD eksik. SSD olursa sistemden daha iyi verim alırsınız.
Yorumunuz ve öneriniz için öncelikle teşekkürler :)
SSD ve RAM i durumum olunca tamamlamayı düşünüyorum, aradan pahalı parçaları cıkartmak istedim öncelikle ssd ve rami ilk elime para geçtinde tamamlıyacağım. Anakart gelirsek overclock falan anlıyan biri değilim ama hakkında tek bir kötü yorum görmediğim bir anakarttı geçenki sistemimde hiç önem vermemiştim anakarta geçen zaman içerisinde çok pişman olmuştum..

Yerinizde olsam bu sistemi alırdım.
Eki Görüntüle 188430
Sinerji yi ben daha yeni keşfettim açıkcası pek güvenemedım vatanın kazık fiyatları olduğunu biliyorum ama güven açısından hiçbir sıkıntısı olmayan bir şirket.

Yorumunuz ve öneriniz için öncelikle teşekkürler :)
SSD ve RAM i durumum olunca tamamlamayı düşünüyorum, aradan pahalı parçaları cıkartmak istedim öncelikle ssd ve rami ilk elime para geçtinde tamamlıyacağım. Anakart gelirsek overclock falan anlıyan biri değilim ama hakkında tek bir kötü yorum görmediğim bir anakarttı geçenki sistemimde hiç önem vermemiştim anakarta geçen zaman içerisinde çok pişman olmuştum..

Sinerji yi ben daha yeni keşfettim açıkcası pek güvenemedım vatanın kazık fiyatları olduğunu biliyorum ama güven açısından hiçbir sıkıntısı olmayan bir şirket.
Yakında bende toplayacağım o siteden. Önceden hata oranı yüksekti sinerjinin ama artık yavaş yavaş düzelttiler.

Yakında bende toplayacağım o siteden. Önceden hata oranı yüksekti sinerjinin ama artık yavaş yavaş düzelttiler.
ben biraz şanssız bir insanım %1 lik o hata payı gelir beni bulur ne olursa olsun içime tam sinmeyen bir işe girmek istemiyorum sonuçta bir kere alıcam sağlamını güzelini sıkıntılarla uğraşmadan almak istiyorum sonrasında hatalı arızalı vb durumlarla uğraşmak istemıyorum 200 300 daha fazlasını verip içim rahat alırım düşüncesindeyim :)

ben biraz şanssız bir insanım %1 lik o hata payı gelir beni bulur ne olursa olsun içime tam sinmeyen bir işe girmek istemiyorum sonuçta bir kere alıcam sağlamını güzelini sıkıntılarla uğraşmadan almak istiyorum sonrasında hatalı arızalı vb durumlarla uğraşmak istemıyorum 200 300 daha fazlasını verip içim rahat alırım düşüncesindeyim :)
Doğru söylüyorsun da vatan da sorunlu firma hocam. :) Burayı eğer takip ettiysen vatandan çok sorunlu olan arkadaşlar vardı. Hele montaj olayına hiç girmiyorum. Yaptıkları her montaj da sorun çıkıyor neredeyse. Tabi bu şubeye göre değişir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı