Valerys
Centipat
Daha fazla
- Meslek
- Crypto Trader
Zevkten renkten biraz anlayan kişi 500-1k bandında tasarım ürünleri olduğunu bariz görür zaten. Asus dışında hangi markanın bu kadar reklamı yapıldı bir ülkede? Yurtdışında diğer markalara nazaran daha az tercih ediliyor. Sonuç olarak banane arkadaş ben tavsiyemi yazarım isteyen yine istediğini yapar. Apex 7 de kullandım çok ta seviyordum fakat 1 sene sonunda sorun çıkarmaya başladı mesela. Kasası, OLED ekranı boyası vs kaliteydi ve görselliği tasarımı güzel olan üründü ama uzun ömürlü değildi switchleri. Yazdıklarımı sonuna kadar oku sırf kendi kullandığın marka kötüleniyor diye klavyene sarılma.Forumda çok yaygın bu tarz şeyler insanlar bir şey satın alacak, konu açıyor birileri de o markaya karşı tüm haterlığı ile geliyor o marka şöyle kötüdür böyle kötüdür yardırıyor. Aslında sadece arkadaşın fikri ve dediklerinin altı bomboş. Arkadaş sen sevmeyebilirsin tamam da neden olmayan şeyi yazıyorsun sanırsın Asus hakkında değil de kıçı kırık gamepower rampage hakkında konuşuyoruz logo ekleyip satış yapıyormuşDDD.
İşim gücüm yok Corsair markasını yüceltecem. SensinASUS klavyelerin ustune kendi logosunu basip satis mi yapiyor? Corsair markasini yuceltmek icin ASUS'u kotulemeniz harbi tam haha atmalik durum![]()
Son düzenleyen: Moderatör: