3500 TL Sistem için Ekran Kartı Seçimi

Haemus

Hectopat
Daha fazla  
3500TL LoL, CSGO, PUBG Lite gibi oyunlar için bilgisayar toplamak istiyorum fakat ekran kartı olarak AMD mi NVIDIA mı seçsem karar veremedim. Biliyorum AMD F/P ürünü fakat AMD'nin Wattman hatalarıyla vesaire kafası bozulan forumda birçok kişi gördüm. Sizce hangi ekran kartını seçmeliyim?

Ekran kartına ne kadar bütçen kaldı ?

Bence Rx 580 8GB modelleri güzel sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

O modeller o fiyat bandındaki NVIDIA kartlardan daha performanslı kartlar fakat forumda bir sürü Wattman hatası vesayre mevcut ondan dolayı pek emin olamadım.

RX 580 ile arasında çok fark var mıdır yok mu dur bilmiyorum yalnız bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

AMD'nin o fiyat bandındaki ekran kartlarının NVIDIA'nın kartlarından daha performanslı olduğunu biliyorum fakat forumdaki bir sürü Wattman hatası vesayre gördüğümden pek emin olamadım açıkçası.

Wattman hatasının çözümünü Recep Baltaş'ın çözdüğü bir gönderi gördüm Sapphire markalar çok fazla overclock yaptığı için bu sorun oluyormuş açıkçası. Frekans düşürülerek veya voltaj artırılarak çözülür dediğini gördüm MSI gibi çok bilinen markalarda bu sorunu görmeyeceğini düşünüyorum.

Yani alırsam OC yapılmamış versiyonundan alırsam daha mı sağlıklı olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…