3500 TL Sistem için Ekran Kartı Seçimi

RX 580 ile arasında çok fark var mıdır yok mu dur bilmiyorum yalnız bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Aralarında fark yok diyebiliriz. GTX 1060 hatta mümkünse uygun fiyatlı ve indirimli bir yerden 1500-1600 TL arasında GTX 1660 alabilirsin. RX serisinden daha iyidir.

Neden RX serisinden daha iyidir dediniz ki ?

Çünkü daha iyi. GTXX 1060 RX 580 ayarında. GTX 1660 RX 590 ayarında. Ve sorunsuz kartlar. Daha iyi.

Rx serisinde Rx 5700 ün olduğunu da hatırlatırım.

Siz şaka mısınız ya?

1500 TL bütçe var. Ortada konuşulan konu belli. Sence RX 5700'den bahsetme ihtimalim var mı? Sence bu konuda hiç RX 5700 falan geçmiş mi ?

Tabi ki RX 570, RX 580 ve gayet tabi RX 590'dan bahsediyorum. Hani konuyu tümüyle okuyanlara hitaben.

Çünkü daha iyi. GTXX 1060 RX 580 ayarında. GTX 1660 RX 590 ayarında. Ve sorunsuz kartlar. Daha iyi.

Siz şaka mısınız ya?

1500 TL bütçe var. Ortada konuşulan konu belli. Sence RX 5700'den bahsetme ihtimalim var mı? Sence bu konuda hiç RX 5700 falan geçmiş mi ?

Tabi ki RX 570, RX 580 ve gayet tabi RX 590'dan bahsediyorum. Hani konuyu tümüyle okuyanlara hitaben.
Konunun ilk başındaki pc yi ben önerdim yani konuya hakimim RX serisi diyerek bütün RX serisine çamur atmış oluyorsunuz ben GTX serisi sorunlu desem ne anlarsınız GTX 750Ti ımı, GTX 1080 imi yoksa tüm GTX kartlarını mı.

Konunun ilk başındaki pc yi ben önerdim yani konuya hakimim RX serisi diyerek bütün RX serisine çamur atmış oluyorsunuz ben GTX serisi sorunlu desem ne anlarsınız GTX 750Ti ımı, GTX 1080 imi yoksa tüm GTX kartlarını mı.
Tamam sensin. Kelime oyunlarına ayıracak vaktim yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı