3500 TL Sistem Önerisi

M.Sahinn

Decapat
Max 3500 TL sistem önerir misiniz? Fiyata monitör dahil değil. İleriye dönük bir sistem istiyorum. APU mu yoksa normal bir sistem mi olması konusunda kararsızım, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzenin 3. nesil işlemcileri ve 7nm ekran kartları çıksın Nvidia tarafında da RTX 2060 ekran kartı çıkacak bu hafta veya en geç diğer hafta.
Ondan sonra 1. nesil Ryzen 5 işlemci ile RX 570-580-590 araştırırsın.
Başlangıçta 8 GB tek ram ile idare edersin. OC yapabileceğin B350 veya bulabilirsen uygun fiyatlı B450 anakart alırsın. Kasa ve PSU sana kalmış.

2400G ye ayırdığın 1000 lira ile Ryzen 5 1500x alsan ve RAM almak yerine direkt RX 570 alsan işte o zaman o seni idare eder. İlerde SSD ve hatta M2 SSD alırsın. 8 GB bir RAM daha alırsın.
APU işlemcili sisteme sonradan ekran kartı taktığında x16 değil x8 görüyor. Aklında bulunsun. Ayrıca APU 3 GB a yakın RAM yiyor. Ha sen ben oyun oynamam nette takılırım diyorsan o başka. Ben şahsen babama 2200g sistem toplamayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı