3500 TL Sistem Tavsiyesi

Bütçe
3000-3500
Biraz araştırma sonucunda 2. el 900 TL'ye R5 2400G almaya karar verdim. Siz ne düşünüyorsunuz.

Çok daha mantıklı bir tercih olur fakat bütçeniz düşük olsa bile almışken sıfır almaya gayret gösterin derim. Ömürlük bir sistem arayışı içerisinde değilsiniz, kısa vade için topluyorsanız elbette alabilirsiniz.
Adamlar sana bu fiyata 10100F daha iyi demiş zaten. Hala araştırma yaptım 2400G almaya karar verdim demişsin.
Hocam APU bir sistem almak istiyor arkadaş, I3 10100F'in kendi GPU'su bile yok nasıl görüntü alacak. Ekran kartı almak istemediğini söylüyor arkadaş ve bu konuda ısrarcı.

Öncelikle mükemmel bir sistem olmuş. Arkadaşın aklındaki sorulara gelecek olursak Leauge of Legends, CS:GO gibi oyunlar genel olarak CPU odaklı oyunlar, özellikle League of Legends daha çok CPU performansı isteyen bir oyun. Anlatmak istediğim şey I3 10100F zaten Single Core performansı olarak çok güçlü bir işlemci, R5 1600 ise oldukça eski bir işlemci, almışken en güncelini almak her zaman daha mantıklı, I3 10100F tercih ettiğiniz takdirde daha iyi FPS değerleri, daha iyi render performansı ve daha güncel bir bileşen almak gibi artılarınız olacak. Aynı zamanda maliyeti düşük olmasıyla beraber bulabileceğiniz bir RX 560 ile daha iyi FPS değerleri alırsınız, daha kaliteli videolar çekebilme fırsatı yakalarsınız. Alacağınız bir APU sisteme göre daha iyi sonuçlar elde edersiniz, tavsiyem arkadaşın önerdiği sistemi toplayıp ikinci el bir GTX 960 almanız en mantıklı seçenek olucaktır. İleride elinize para geçtiği takdirde daha iyi kartlar alabilirsiniz. GTX 960 önerme sebebim ise GTX 1050 Ti muadili bir kart ve GTX 1050 Ti için ikinci elde 1500 TL'den aşağı para istemiyorlar, kendilerini akıllı zanneden ahmak insanları zengin etmenin veya o karta sıfır 1200 TL vermenin anlamı yok. İkinci elde bulabileceğiniz temiz bir GTX 960 sizi uzun bir müddet idare edecektir.

Görüntüyü ne ile alacak 10100F alırsa? APU sistem toplamak istiyor belki adam durduk yere insanları aşağılamayın.
Konu sahibi en sonunda 10100F almaya karar verdim demiş zaten. 900 TL'ye 2400G almaya karar vermesine tepki gösterdim ben. Her şeye duyar kasmayın.

Herkese cevaplar için teşekkür ederim. İkinci el RX 580 bakıyorum şu anda 900-1000 TL bandında buldum. Olmazsa GTX 960-970 bakacağım.

Herkese cevaplar için teşekkür ederim. İkinci el RX 580 bakıyorum şu anda 900-1000 TL bandında buldum. Olmazsa GTX 960-970 bakacağım.

İkinci el RX 580 bakma sakın. Madencilerden geçilmiyor, asla ama asla alma derim. Utanmadan ederinden fazlaya satıyor madenciler.

İkinci el RX 580 bakma sakın. Madencilerden geçilmiyor, asla ama asla alma derim. Utanmadan ederinden fazlaya satıyor madenciler.

1000 lira bandında buldum fakat ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. Olmadı RX 570 alacağım 850TL'ye 2.el.

1000 lira bandında buldum fakat ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. Olmadı RX 570 alacağım 850TL'ye 2.el.

Kankam gözünü seveyim alma o kartları ikinci elden, yemin ederim sana ortalık yüzsüz ve arsız madencilerle dolu, adamlar dolandırmaya yer arıyorlar.

Hocam ne öneriyorsunuz o zaman. Attığınız konudaki adam gayet kötü bir şekilde keklenmiş. Anakart olsun işlemci olsun. Önerin güzel 1000TL ekran kartı onu alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…