3500 TL Sistem Tavsiyesi

Wolfman

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar. Önceden bir konu açmıştım 1500-2000 TL arası bir bilgisayar istemiştim. Sağolun neredeyse 3 sayfa mesaj geldi. Benim diyeceğim şey şu aralar bir kaç olay oluyor ailem arasında.Konuyu anlatmak istemiyorum. İşte herneyse bu olaydan
1500 TL civarında para alacağım ve sizden yardım istiyorum. Önceden dediğim gibi ön yargılı olmayacağım. AMD bileşenlerini de kabul ediyorum :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bütçeni azcık aştı fakat sana şöyle bir sistem öneririm. Gayet güzel performans verecektir. Skylake İ5 6600K ve GTX 970 ile uzun bir süre yüksek ayarlarda akıcı bir oyun deneyimi yaşarsın. Ekran kartı olarak R9 390 olabilir fakat tarafsız bir şekilde söylüyorum 8 GB VRAM bu kart için tamamen göz boyama. O yüzden şahsi fikrim bu bütçe için en uygunu GTX 970. Anakart ise Pro Gaming olduğu için CS gibi rekabetçi oyunlarda işine yarayabilecek olan Sonic Radar vs mevcut.

Screenshot_2015-11-15-20-17-45.png

Sinerji de daha iyi oldu sanki.. :D ben OC siz bir sistem topladım dostum... Hız aşımı olayı bana kalırsa pek de önemli değil... Yine de sen bilirsin..
Screenshot_2.png

Arkadaş 3500 TL'ye İ5 6500 ve R9 380'mi alsın?

Evet, en az 6600 olmalı haklısın. :D Ekran kartı r9 380 4g zaten her şeye yetecek bir kart. Yeni sistem önerisinde i5 6600 aldım. Bir de samsung 250gb evo ssd var içinde. Ssd önemli. Sadece o da değil PSU 80+ Bronze da önemlidir. Uzun zamanda faturadan kar elde etmek unutulmamalı. Sanırım benim de alacağım sistem bu.

Son düzenleme:
Nuc_Lear nicknameli arkadaşın önerdiği sistemi aldım.Gayet iyi.Hepinize teşekkür ediyorum.Çok kaliteli bir forum...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı