kanka işlemci 14 nm yazıyor birde ekran kartı nedir birde psu 80 + bronze olunca daha kaliteli olmuyor mu ben çünkü pek bilgisayarlardan anlayan birisi değilimO ekran kartı alınmaz. 1650 Super alın. Işlemci yeni olan ise(af olan) belki darboğaz yapmayabilir. Kasa da kötü. Daha kaliteli bir kasa alın. PSU ise resmen bomba. Ciddi anlamda bomba kötü yani. SSD olarak Kingston alın. A230 anakart ile overclock yapamazsınız, bilginiz olsun.
Kanka işlemci 14 nm yazıyor bir de ekran kartı nedir?
kanka işlemci 14 nm yazıyor birde ekran kartı nedir
kanka mala anlatır gibi anlatırmısın hiç bir bilgim yok çünküTeknobiyotik yeni versiyonunu satıyor. Daha güçlü. Ekran kartı RX 570 alınabilir. Ama bence R5 1600 AF alıp yanına GTX 1650 Super almanız. Süper ikili olurlar.
Kanka mala anlatır gibi anlatır mısın hiçbir bilgim yok çünkü
kanka ben sistemi toplayacağım fakat psu ve kasa konusunda çok kararsızım 275 tl ye gamepower 500w 80+Bronze bir psu buldum sence nasılEğer ki biraz daha verirsen yeni model olan R5 1600 ve GTX 1650 Super al. Çok daha iyi ikili olur. Eğer ki bütçe kısıtlı ise Teknobiyotik yenilenmiş olan R3 1200 işlemci satıyor, normal R3 1200 işlemciye göre daha güçlü. Yanına bir de RX 570 alırsanız çok güzel bir PC olur.
Kanka ben sistemi toplayacağım fakat PSU ve kasa konusunda çok kararsızım 275 TL'ye Gamepower 500W 80+Bronze bir PSU buldum sence nasıl.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.